Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Pokud nejsou z plastu tak bych to zkusil taky. Jinak jsem ale viděl ještě nedávno ty origo výklopné plastové do mazdy 3 na německém amazonu za 500 Kč.Ahoj,
mám dotaz na vaše řešení organizace kufru. Obyčejná síť nebo organizér na suchý zip pro mě není moc vyhovující, protože poměrně často vozím dva nákupní košíky. V jednom zdejším vlákně jsem se dočetl, že někdo instaloval do kufru výklopné háky z Octavie. Já mám Octavii jako druhé auto a tam mi tyhle háky slouží dobře. Viz https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/sklopny-hak-octavia-iii-liftback/p/5E0065191
Nemohl by mi někdo poradit, jestli tyto háky můžu namontovat i do kufru Mazdy 3, příp. poslat foto, jestli jste to někdo montoval? Možná je to debilní dotaz, ale raději se ptám, ať při instalaci neprovrtám nějaký kabel nebo tak. Předem díky za radu.