Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Taky se zablokuje iStop, ale nevím, zda se rozsvítí kontrolka.Odstavíš plyn a máš nenulovou spotřebu, třeba.
Odesláno z mého MI 9 pomocí Tapatalk
Taky se zablokuje iStop, ale nevím, zda se rozsvítí kontrolka.
Nic se nerozsvítí...Taky se zablokuje iStop, ale nevím, zda se rozsvítí kontrolka.
tenhle paskvil ti bleskurychle vyřeší @shr3kNevím jak Vám, ale můj Startstop se dá vypínat a to i za jízdy. Občas zaponenu a tak vždy nadávám. Ale vypínám poslední 3 roky celkem důsledně a mám už skoro 5 let stejnou baterii, čemuž v servisu nevěřili.
Mám to úplně stejně, když jedu dál na pohodu, tak se dostanu i pod 7, ale na tom ježdění do práce a po městě se prostě pohybuju kolem 9+ což mi přijde standardní...spotřeba stabilizuje na 8.8l/100. Jezdíme často krátké trasy (15km)... studený motor...
Zavist ?Přídám svých pět centů...
CX-5 2015, 2.5i AT AWD... po ujetí 5tis km se spotřeba stabilizuje na 8.8l/100. Jezdíme často krátké trasy (15km)... studený motor hned na dálníci a kopec (Liberec). Při courání na okreskách jsem se byl schopen dostat na 6.2l/100 (teda podle počítače). Za mě maximální spokojenost ?
V létě plánujeme zapřáhnout karavan (cca 1tuna) a hurá do Rakouska... tak pak můžu pro zajímavost poreferovat spotřebu znova ?
Ahoj, tak výlet s karavanem je za námi. Rychlost na dálnici tempomat 103km/h, většinu času na pětku, z kopce šestka, do kopce čtyřka zvládala.V létě plánujeme zapřáhnout karavan (cca 1tuna) a hurá do Rakouska... tak pak můžu pro zajímavost poreferovat spotřebu znova ?
Ted už vím ,po nějaké době ,proč je ta spotřeba tak vysoká......častá regenerace filtru ( nejspíš) a to každých 100 kmTak já budu mít více věci blbě …. koupil nedávno … prvních 300 km v pohodě a pak to začlo 1 hláska , 2 a pak i 3 a nouzak…… pffff kde začít . Teď je zase klid ale přijde mi prave ze to moc netáhne , možná proto ta spotřeba . A žádný mechanik nemá čas . Takže sajze .
Taky mám průměr 8,8 kvuli regeneracím, které teď už probíhají každých cca 60km. Sání domorobo vyčištěné, nové čidlo DPF, diagnostika bez chyb a stejně ?Ted už vím ,po nějaké době ,proč je ta spotřeba tak vysoká......častá regenerace filtru ( nejspíš) a to každých 100 km
Ahoj, můžu se zeptat proč máš tak častou regeneraci? Řešil jsi to? Mě to děla mezi 150-200 a otravuje mě to taky.Ted už vím ,po nějaké době ,proč je ta spotřeba tak vysoká......častá regenerace filtru ( nejspíš) a to každých 100 km
Ahoj,Ahoj, můžu se zeptat proč máš tak častou regeneraci? Řešil jsi to? Mě to děla mezi 150-200 a otravuje mě to taky.
Podívej neřešil , řeším tad tem uplně jiné věci ...jako je vysoký tlak oleje a úbytek chladící kapalinyAhoj, můžu se zeptat proč máš tak častou regeneraci? Řešil jsi to? Mě to děla mezi 150-200 a otravuje mě to taky.