- 614
Ja jen, aby se nam to nepo.... po zaruce ! Klimu zatim nepouzivam je prijemne pocasi rozumne teplotyKajo nepotrebuje klimu ..Kaja si dá zmrzku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ja jen, aby se nam to nepo.... po zaruce ! Klimu zatim nepouzivam je prijemne pocasi rozumne teplotyKajo nepotrebuje klimu ..Kaja si dá zmrzku
Upokojim ta ...pos..e sa to .. ako mne zrkadla ,ručná atd atd atd ...Ja jen, aby se nam to nepo.... po zaruce ! Klimu zatim nepouzivam je prijemne pocasi rozumne teploty
Kodo ! AmenUpokojim ta ...pos..e sa to .. ako mne zrkadla ,ručná atd atd atd ...
Takže jako další v pořadí hlásím vadu na klimatizaci..zatim neumřela úplně ale pokles výkonu je znatelný
Tak už došlo i na mne, taky "klima". rok 2016
Řešeno v rámci záruky, objednán na výměnu.
AMH Olomouc
No či sa to už urve, alebo nie, logiku to má. Nechať zapnutú klímu na plno, vypnúť motor a potom to s takým nábehom naštartovať určite nerobí dobre. Potvrdil mi to aj servisák.Caute.. neviem, mozno pri tomto aute to neplati, ale takto som na skode tiez prisiel o klimu tym, ze ma predajca neupozornil na to, ze klima sa spusta pri nizkych , alebo skor volnobeznych otackach... da sa povedat, ze sa kompresor urve, ked sa zapne pri vysokych otackach... mne sa to stalo, ale ako pisem, mozno trepem a pri tychto autach to neplati...