• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

    Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

"Autodream" aneb co nebylo moje, ale řídil jsem to

Řídil jsem mraky aut ale bohužel o žádným nemůžu říct, že to byl autodream :( Ale co vím, přál bych si jednou protáhnout pérka Nissanu GTR a nebo nějakýmu WRC speciálu ;)
 
Aston je super to verim tenhle predrazenej nesmysl jsem taky moc nepobral...
uploadfromtaptalk1428785267490.jpguploadfromtaptalk1428785288786.jpguploadfromtaptalk1428785303480.jpg
 
Gecko 350 CDI jsem krosil v lesich u Stribrny Skalice :) 3,5 tunova vec s pulcentimetrovym plechem pod autem, docela sranda s tim projizdet metrovy pangejty a ignorovat parezy :)
 
Nevím, jestli se tomu dá říct "dream", ale nedávno jsem sedla za volant Hondě Accord 1,8 VTEC (údajně nějak předělávaná) a musím říct, že ještě hodlám zjistit, co tenhle motor dokáže :woot:
A musím se ještě přiznat, že když by mi to stálo v garáži na nějaké ty vejkendovky, asi bych se nezlobila :angelic:
 
Já chci trabanta !!! Jinač takovej ten "best" koráb ve kterym jsem seděl bylo to ferrari, který tehdá Leoš Jedeš dával v rádiu jako výhru - kamarád mu dělal něco jako účetního tak mu to půjčij.
A asi největší orgie co jsem měl z řízení,tak to bylo s Infiniti G37 (snad to byla G37 a ne 36). To bylo hodobóžo,ale tu automatickou převodovku bych nabarvil na zeleno a hodil do kopřiv.
 
Tak to já toho moc ještě za mých téměř 14. let řidičských schopností moc nevyzkoušela. Jsem věrná jednomu koni :p Ale největší zážitek pro mě bylo řízení dodávky FIAT Ducato, nechápala jsem, jak taková dodávka se může řídit snadno. Pak to byla Mazda 6 wagon, nějaký rok výroby kolem 2008-2010, ten nápis zoom-zoom po nastartování mě dostal a řekla jsem si, že Mazdu musím mít!!! Dalším autem bylo škoda citigo na polygonu, když jsem tam odvařila mou Fobii. Jinak se tomu vyhýbám...jak jsem psala, jsem věrná mému koni...:rolleyes: ostatně, ani bych to dotyčnému, co by mi auto půjčil nedoporučovala:D Teď jsem si vzpomněla, že jsem vlastně zkoušela řídit i Mazdu 6 v automatu a teď tu nejnovější po faceliftu. Prostě Mazďucha je :kiss:
 
Back
Top