• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

    Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

karosérie Ochrana motorového prostoru před hlodavci

Nemůžu se toho zmetka zbavit.Zatim nic nežere ale roztahuje se čim dál víc:(
020.jpg Jak si natom @vladas75 mám koupit kuličky wc a stromečky??
 
Mam tam daný 3 stromečky a zatím dobrý, uvidíme jak dlouho
 

Přílohy

  • IMG_20160430_101257.jpg
    IMG_20160430_101257.jpg
    557,9 KB · Zobrazení: 94
Zdravím všechny mazďáky,

mám problém. Jednoho krásného dne otevřu kapotu k motoru a málem mě je*lo. Na krytu motoru ťapky a v jedné části nahryzaná izolace od hadiček či čeho (viz foto).
Tak mě zajímá, co na ty potvory platí. Nerad bych jednoho dne chtěl nastartovat a ono nic a musel řešit odtah do servisu.
Za každou radu budu rád.

27608668522_b7bac439f3_o.jpg
 
Prej psí chlupy, lidské vlasy nebo speciální spreje je odpuzujou. Taky nějaké ultrazvukové odpuzovače. Osobní zkušenost nemám, protože jsem pod kapotou nikdy žádný zvíře neměl. (Jen jednou jsem našel zbytky kosa na motoru, nějak se dostal za jízdy pod auto a rozšmelcoval ho asi řemen od alternátoru.)
 
No já si dneska zajedu pro nějaký sprej a trošku to tam osprejuji. A budu to kontrolovat, zda se tam něco změnilo a nebo to zůstane tak. Doufám, že si ty potvory chlupaté dají pokoj.
 
Jaj, jsem si nevšiml, že tu už vlákno na to je. Takže admini, klidně to smázněte nebo přesuňte. :oops:
 
Pokud se jedná o jednu a tu samou stálou návštěvnici motorového prostoru, tak slepičí vajíčko s příchutí fridexu pomůže ...
 
NO já to střiknul před chvilkou nějakým přípravkem, tak to budu každý den sledovat, zda se tam neobjeví nějaké stopy a hryzance. Ale snad bude klid. :)
 
NO já to střiknul před chvilkou nějakým přípravkem, tak to budu každý den sledovat, zda se tam neobjeví nějaké stopy a hryzance. Ale snad bude klid. :)
Nějakym přípravkem:confused:můžeš být konkrétnější ?Prosím,mám stejný problém,tak ňák mně to zajímá;)
 
Jasný. Je to nějaký Carlson. Sem doběhl na nejbližší benzínku a měli tam jen tohle, tak sem to vzal, bo nebylo na výběr :). Je to přesně tento bazmek.
 
Poslední úprava moderátorem:
Postup je následující:Chytíš tú kunu,zavřeš jí do klece,dva týdny ji budeš krmit jen hadičkama a izolací,a vono ji tý chute přejdou,mrchu:)
 
Dík.Pak dej vědět:)Parkuju na stejnym místě 13.let nikdy nic až teď,něco je tam láká,navim co ani co to je.
 
jako my máme dvě auta. Druhé auto je o tři metry vedle a tam nic. Dneska sem to kontroloval. A to auto máme rok (to druhé). Tak já nevím, jestli kunám víc chutná kabeláž od mazdy místo renaulta. Potvory jedny.
Jinak dám pak vědět. Každý den ráno to zkontroluji jestli si tam ty bestie neudělali sociální zařízení. :D
 
Poslední úprava:
Tak jsem dnes zkontroloval auto a vypadá to, že tam žádný noční návštěvník nebyl. Snad to tak i zůstane :)
 
Back
Top