• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

    Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Vítejte na novém fóru

to nám ty hodnoty hezky stoupají pane doktore :)

BTW už bude zase FLAT style? tenhle se mi tuze nelíbí :/
 
Děkuji všem za milé přivítání :) Hrozně moc se na ni těším, bude v bílé, červené auto mám teď, tak i v tom bude změna. V barvě Red Soul jsem ji viděla úplně poprvé naživo, na parkovišti, a úplně mě ten elegantní a robustní vzhled dostal, bude to mazel :) jen si počkat na tu výrobu, to bude ( už je) náročný :D
Vítej v Klanu.
 
Proč,ne? :). Mě se na to líp dívá, hlavně v noci. A bylo by na výběr. Kdo by chtěl světlé, bude mít světlé, kdo tmavé, bude mít tmavé. Takže každý dle své chuti :)
 
Jo, jako že by si každý mohl vybrat například v nastavení profilu? To pak jo, ale plácnout natvrdo černé, to nesouhlasím. :D
 
No jasně ,přesně jak jsi to napsal. Každý by měl na výběr :). Já to nemyslel tak, že by bylo jen tmavé, bych si nedovolil na to ani pomyslet ;)
 
Chlapci, tmavé téma už tu bylo, @shr3k ho musel vypnout z technických důvodů a já jsem se ho na to o pár řádků výše ptal, a psal, že se podívá, jestli by to šlo zase zapnout.
Funguje to přesně jak jste psali, každý si nastaví co je mu libo.
 
@shr3k
Napadlo mě, co kdyby se udělalo nový fórum v "Hlavní kategorii" řekněme s názvem "Merch Mazdaklanu", jelikož těch věcí už začíná být docela dost a začíná v tom být podle mě trošku nepořádek, takhle by se to sjednotilo trošku.
S tím že by se v tomto fóru udělali hlavní témata věcí jako trička, bundy, teď SPZ atd. bylo by tam napsáno zakladní info jak zakoupit atd. a až by se plánovala další várka, tak by se vytvořil další topic/vlákno kde by se domlouval další postup.
Jestli je to kravina, tak to ignorujte, jen mám takovej proud myšlenek teď. :D
 
Omlouvám se za ranní výpadek, v noci jsem si při přesouvání našich gigabajtů a DNS záznamů nevšiml, že na novém stroji s rychlejším PHP7 není rozšíření xcache. Jedna # v konfiguraci to opravila.
 
Nemůžu se připojit se svým starým notebookem, mobil, tablet funguje,je něco špatně ?
 
ping www.mazdaklan.cz by ti měl ukazovat adresu 2a00:1ed0:70::100:1 nebo 185.59.209.133. Pokud ne, někde máš v DNS cache starou.
Toto jde mimo mě, včera fungoval,dneska nic, když zadám do vyhledávače, nic.Jinak všechno kolem maká.

Ani s email, se nezobrazí příloha, pouze jenom u klanu
 
Poslední úprava moderátorem:
Back
Top