• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

    Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Skupina Prague Unit - skupina z Prahy a okolí

Aha, no jestli to tak bude, tak voucher se asi vyplati. Platnost voucheru je od 2. 1. 2017 do 31. 3. 2017. Pokud teda navysi cenu uz na tech 250,-, tak jo. Asi si koupim.
 
hej lidi, což takhle zítra navečer na motokáry...? Poklábosti, zajezdit...?
 
No asi by to i slo, sice uz bude celkem tma, ale snad se s tim nejak poperem :)

Odesláno z mého Redmi 3S pomocí Tapatalk
 
o nic jsi nepřišel .... nakonec jsem tam dal jenom rychlej lux, páč měli urvanou koncovku na hadici. Ale už si to žádalo úklidu.... Na wap tam stála fronta a já ráno jedu do Vrchlabí, takže mytí zvenku moc nemělo cenu... kdybych se s tim chtěl mazlit, zavolal bych ti ,-)
 
Ahoj páni a dámy, co se takhle zase po nějakém čase sejít na kafe a pokec někde? a při té příležitosti si třebas předat podložky pod RZ? ;)
 
Ahoj, určitě super nápad, máme to v plánu. Jen ještě řešíme menší fuck up s podložkama :-/ Ale snad by se to příští týden mohlo povést ,-)
 
výrobce je nekomunikativní tatar a když už jsem z něj vylámal po měsíci zaplacené podložky, zjistil jsem že v krabici jaksi chybí záda podložky. Ale včera tvrdil, že je všechno na cestě, takže snad nejdýl v pondělí budou komplet ..... jinak jsou moc hezky natištěný :)

17361018_10212884220888147_274166864_n.jpg
 
Tak ne, že to bude rychloakce...aslepoň týden dopředu, rad bych vás zase po dlouhý době viděl a v předchozích případech se mi do toho pokaždý vesrala práce ;)
 
Back
Top