• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

    Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

podvozek Rozměry kol

Díky. Z elektronů mám v mobilu 2 nakonfigurované fotky a do zblbnutí porovnávám ještě s MAK Milano Black. :D
 
Zdravím pánové,možná jsem přehlédnul dané téma ve kterém bych rád došel k vašim názorům na obutí letních pneu.Mám k mé M6 na originálech pneu 225/45/18 Dunlop Sport 01 dot 2512 cca 6 až 6.5 mm nebo je přezout na pneu co mám v garáži na kolech jiné značky auta,které chci prodat Barum Bravuris dot 3816 7 až 8 mm.... Jedná se mi spíš o roky pneu jestli má takový vliv ten čtyřletý rozdíl..Přezout?
 
Můj názor.
Raději starší značkový, než nový český. ;)
Samozřejmě záleží jestli ty starší nejsou jen ležáky, nebo jsou v provozu.
 
Zdravím pánové,
Pouštěl se tu někdo do podložek pod origo 18 na GH? Kolik kdo měl odvahy s použitím stávajícím šteftů pro matky,myslím tím šířku podložek?
 
To je samo potom varianta zbavit se origo ET60,které se mi zatím líbí, ale kdo ví jestli je třeba někdy nepustím do světa...Počítám,že na ně nemáš TL pro M6 ,když jsou tak ven?
 
Mám TL
Nemám čas to nechat zapsat.

No ono je v podstatě užívání podložek nelegální,ale zajímalo mě kolik mm by se tam vlezla podložka,aby to bylo bezpečné pro utáhnutí,ale tady asi nikdo nic takového nezkoušel nebo nemá zkušenost :-(
 
Musí být delší štefty.
Ani 10mm podložky bych nedoporučoval na origo šrouby.
 
Čau,
Tak,kdyby měli něco takového na rozšíření o 20 mm ,tak by to bylo asi mé gusto:)

Nazdar,
no jsou různé rozměry, ale mám pocit , že ty ceny jsou za kus a né pár což prodražuje!
ale výhoda je, že jsme tam někde našel , že Eibach by měl mít homologaci nějakou ;)
 
Back
Top