• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

    Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Nákup ojeté Mazdy 2

Patnáctistovka s automatem je bohužel dražší, protože jich je málo i v Německu, 5900, ale asi se dohodneme o něco níže, serviska jen 3 roky a malý ťukanec zezadu opravený v Mazda servisu.
 
tak drzim palce, at je to korektni jednani s Helmutem a ne vyhrocena situace s Ahmedem, Aykanem a jejich 11ti bratry :cool:
 
tak drzim palce, at je to korektni jednani s Helmutem a ne vyhrocena situace s Ahmedem, Aykanem a jejich 11ti bratry :cool:
V pohodě, je to helmut jménem Martin a i když je trochu busy, jednání solidní. Dodal i zprávu od pojišťovny z opravy před 7 lety.
 
Tak je to doma, 5500 EUR, 96000 km, zimní i letní kola, a Helmut udělal i všechen servis. Pojištění 36 EUR, papíry 12 EUR, značka 12 EUR. V 6 jsem vyjel a v půl druhé jsme byli zpět i s autem.
 
Vybíráme auto pro přítelkyni a rozhodujeme se mezi M2 DE facelift a M3 BK facelift. Více se nám líbí novější M2 DE , ale máme obavu z velikosti kufru (jen 250L), jestli se tam vejde kočárek. Máte někdo zkušenost ? Na netu jsem žádný fotky naloženýho DE nenašel
 
Záleží co si představuješ pod pojmem kočárek. Mamka 2 De má a vešel se nám tam složený sporťák postavený na výšku, ale nebylo tam plato. Golfky samozřejmě v pohodě, ale velký kočárek se tam nevejde - aspoň ne ten co jsme měli my a je pravda, že jsme měli jeden z těch větších
 
Jsem též pro bližší specifikaci kočárku. Teď jsem tam dával švagrové větší golfky a jsou na šikmo bez plata.
 
Vzhledem k tomu že rodinu ještě nemáme, tak přesnou představu o velikosti kočáru nemám. Spíš se to řeší do budoucna až dítě přijde, aby s ním mohla přítelkyně cestovat nezavisle na mě když budu v práci. Jen předpokládám že golfáč se dá použít až když dítě trochu odroste.
 
Tywe nakonec se to zvrhne do výběru kočárků. :) Tak přece existují různé kombinace. Máš vajíčko, to dáš do auta proti směru do stojanu na ISOFIXu, což dvojka samozřejmě má. Pak ho vezmeš, dáš do "golfek" proti směru nebo po směru jízdy, do různých výšek.
 
To zní dobře, víš jak, aby jsme nekoupili auto a nakonec by nešlo použít, jinak 2ka DE se jeví do města jako ideál, teda spíš ta 1.5 - má kratší kvalty ale nikde jsem je neviděl v bazarech a samozřejmě přítelkyně by chtěla tu zelenou že :D
 
U nás to bylo trochu naopak.. M2 už jsme měli ještě před prckem.. moje si potom naměřila celý kufr a podle toho vybírala kočárek.. ty rozměry byly taková berná mince a aspoň se výrazně zúžil výběr kočárků :D nakonec máme takový, který tam vlezl jak v hluboké verzi, tak ve verzi sporťák a to naplacato.. máme sice DJ, ale oproti DE to nemá o moc větší kufr, takže se nebojím, že by sis pořídil nepoužitelné auto
 
Back
Top