• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

    Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Mazda Media Player pro MZD Connect

Předpokládám, že pro naše starší Mazdičky to už Mazda oficiálně nevydá o_O
V případě Smart MZD playeru, co dělá Lukasz, tam to zatím vypadá, že právě v novějších verzích MZD connect android auto nefunguje, takže tady je naděje pro ty, kdo neaktualizují.

A pokud jde o podporu přímo od výrobce, tak bych byl klidný, a to i na místě těch, co mají nejnovější verzi infotainmentu - viz "vize" ve videu o doplňování aplikací do MZD connect (po těch letech výsledek stále na úrovni zbožných přání nejen uživatelů, ale i výrobce) :D

 
Tak jsem dnes vyzkoušel android auto přes Smart MZD player od Lukazse a funguje to na výbornou. Zajímal mě hlavně waze a ten přes to šlape a je to pohodlnější než předchozí mirroring, takže než (pokud) mazda vydá oficiálně tuto podporu, budu používat tohle.
 
Dobře,chlapi,zeptám se natvrdo:jde nějak nainstalovat přehrávání videa z USB,ne přes mobil?
 
Dobrý den ..Vidím že se velmi vyznáte z těchto věcech a rád bych se zeptal zda do mé Mazdy jde nainstalovat "něco" abych mohl na displeji přehrávat video eventuálně TV...děkuji... Jestli se ptám hloupě tak se omlouvám...Mám M6 r.v.2017
 
Přijdu o záruku na auto když bych si tam nahrál Smart MZD player od Lukazs Skalski? Moc díky za odpověď
 
neprijdes protože tento systém vůbec nezasahuje do jednotky v autě. Vše co se spouští je na USB. Provozuji to už cca půl roku a až na pár občasných chybek funguje i android auto s waze... A stojí to jen 120 Kč oproti nyní ofiko AA od mazdy za min 5k....
 
A nebude problém v tomto?: Smart MZD Player app is not compatible with latest version of MazdaConnect firmware (version 59.00.502) – please take it into consideration before updating your MazdaConnect firmware or before buying full version of Smart MZD Player app.
 
No pokud máš verzi starší než udávaná tak je vše ok. U té novější to zatím nejspíš nejse. Já mám ještě tu verzi 59.00.49x.
 
Ahoj, chci se zeptat lze nejakym zpusobem postet na dotykove obrazovce filmy? Nebo respektive jakykoli video obsah?
 
Ahojte, funguje niekomu tento prehravac na fw 70.00.367 ? AIO bez rozoberania nejde tak som chcel aspon toto ale nejde mi to.
 
Back
Top