• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

    Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Navigace CX-5

Tak to mě nenapadlo že to muže jít i takhle..a já zbytečně kupoval novou..větší kartu:D:D
Hlavně že to už fičí;)
Jen jsem udelal novou instalaci na disk vetsi kapacity na puvodnim bylo pouze 3,5 gb coz je malo ! Instalace se uklada na disk a pote na sd kartu !
 
Zdravím. Možná se ptám hloupě. Ale chci taky koupit navigaci na ebay. Takže jen vložím sd kartu do slotu cx5 a je to? Dík
 
Zdravím. Možná se ptám hloupě. Ale chci taky koupit navigaci na ebay. Takže jen vložím sd kartu do slotu cx5 a je to? Dík
Nebo CX3 :D jasan jen vlozis ! Sama se chytne vcetne vin tvoji kary ! Auto nesmi byt nastartovane az po vlozeni !
 
Ta karta z EBAY sa da potom normalne aktualizovat cez stranku MAZDA? Nebude v tom nejaky problem? Alebo je to len jednorazova zalezitost pokial nebude nova s aktualnejsimi udajmi?
 
Ano, ano. Pokud jsi byl zvyklý na jinou inteligentně provedenou navigaci (jako já), budeš zřejmě z navigace v Mazdě zklamaný až zhnusený (jako já). A což teprve, když cca každou desátou jízdu je navigace dezorientovaná a několik minut hledá satelity (na různých místech, není to jen například z domova).
Také jsem řešil ten samej problém, až vyměněná nějaká "jednotka" to vyřešila na dobro k mé spokojenosti.
 
Já žádnou zkušenost s registrací nemám, ale viz.příspěvek od jubrun.
Kartu po zakoupení jsem cca 1 měsíc vozil v autě.Pak jsem ji strčil do počitače v programu MAZDA jestli je nějaká aktualizace. Po spuštění se objevil VIN kod a doba expirace a v tu dobu ale nebyla k dispozici žádná aktualizace.Aktualizoval jsem před týdnem.
 
Ahojte.
Ako je to pri tychto kartach z ebay s pripojnimi sluzbami?
Ma niekto odskusane ci to ma dlhsiu platnost ako 3 mesiace,tak ako to je u originalnych kartach?

Odoslané z Redmi Note 4 pomocou Tapatalku
 
Prave kvoli tymto praktikam pristupuje Mazda k zmene politiky a u novej Mazdy 6 je uz navigacia v kazdej vybave, samozrejme za zvysenu cenu.
 
Aha, to jsem si ani nevsiml, ze to je ted takhle. To je skoda. Jelikoz bych si nejspis do nove uz navigaci neporidil. Tim spis, pokud by zprovoznili Apple CarPlay/Android Auto. Takze vyhozene penize :confused:.
 
Teraz to tak este nie je, ale bude pri faceliftovanej sestke.
Apple CarPlay/Android Auto bude cca od polovice roka, ale zatial nie je iste, ci aj v Europe.
 
Back
Top