• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

    Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Mazda 6 GL - facelift 2018

Oooo velice děkuji za objasnění. Jinak asi rok ještě počkám a půjdu do GL facelift. Nebude potom za chvíli úplně nový model?
 
Asi bude. Mal by byt predstaveny na konci roka 2019, rok po trojke a mal by uz mat aj SkyactivX motory.
 
Koukal jsem do toho ceníku a příjemně mě překvapil cenový rozdíl mezi 2,0 a 2,5 (attraction) - vybírat teď, tak mám hned jasno. Nepříjemně mě ale překvapil nejvyšší stupeň, kde se fakt už jedná jen o kosmetiku auta a tady už postrádám smysl rozdílu ceny mezi RTop a Takumi (Navíc v mém případě je Takumi hned zamítnuto, protože při mých 2m nemůžu mít střešní okno)
 
Ahoj,

nemá nekdo info zda adaptivni tempomat v MY2018 umi auto zastavit. Vim ze nove je k dispozici funkce AutoHold.
 
Nemáte tušení jestli bude možnost výběru jiných kol? Ty na obrázcích se mi vůbec nelíbí a nejradši bych je vyměnil za kola z GL 2017.
 
Díval jsem se na Mazda.de a už maj ceník pro Mazda 6 2018. Překvapilo mě, že oproti ČR je to v DE mnohem dražší (cca 15-20%) a oproti modelu 2017 (v DE) je zdražení cca 10%.
 
Díval jsem se na Mazda.de a už maj ceník pro Mazda 6 2018. Překvapilo mě, že oproti ČR je to v DE mnohem dražší (cca 15-20%) a oproti modelu 2017 (v DE) je zdražení cca 10%.
Podle ceníku co tu byl tak u nás je zdražení cca 7%
 
Mazda to preci uz posledni par let rika, ze se chce posouvat do premioveho segmentu. Takze asi zase nic moc prekvapiveho ... mozna bude hur ;).
 
Back
Top