• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

    Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Vada klimatizace

Ahoj,zapinal jsem klimacku chvilku po rozjezdu ve meste,v patek jsem mluvil s panem ze servisu,rikal ze je zrovna svolavaci akce na kompresory u nekterych modelu CX3 tak snad to bude i muj pripad,po pravde me to velice zklamalo,auto budu mit na konci cervence teprve dva roky,videl jsem tu i problem s kuzi na volantu,opet katastrofa,barva z pulky volantu je pryc,zkusim reklamovat
zatím jsem o takové svolávačce nic nenašel o_O
 
@Kenny - ja ich už mám vymenené vďaka @Natural ;)

Avšak mám jeden problém. Neviem síce, či tento problém súvisí s výmenou lediek v stretávacích a ďiaľkových svetlách. Problém je v tom, že v čase keď som experimentoval s ledkami z Aliexpresu mi prestala fungovať klimatizácia. Po stlačení tlačítka sa rozsvieti oranžová kontrolka, ale kompresor sa nezapne a nepočuť ani ten typický zvuk pri zapnutí klímy. Neviem, či výmena led žiaroviek môže spôsobiť takýto problém. Vytečenú kvapalinu som nikde nenašiel a tak dúfam, že problém nebude veľmi veľký a všetko sa vyrieši!
Prosím všetkých o rady a pomoc s vyriešením tohto problému.

Za Vaše postrehy, rady a odpovede Vám vopred všetkým ďakujem :)
kapalinu ani nenajdeš, to je marný , na 90% přední chladič KO v horším případě i ten v palubce, každopádně CX3 s vadou klimy tu docela přibývají :eek:
 
kapalinu ani nenajdeš, to je marný , na 90% přední chladič KO v horším případě i ten v palubce, každopádně CX3 s vadou klimy tu docela přibývají :eek:
Ahoj,tak mi rekl pan v servisu,je fakt že jsem nikde nic neobjevil ( svolavaci akci) tak nevim
 
Ahoj,tak mi rekl pan v servisu,je fakt že jsem nikde nic neobjevil ( svolavaci akci) tak nevim
psal jsem do servisu, kam jedu na výměnu chladiče, jestli něco neví o nějaké svolávačce, tak dám vědět co mi odepíší, ale kdyby něco věděli, tak by mi to asi v pátek řekly ...
 
Ešte že sa to stalo 3 mesiace pred koncom záruky. A len tak mimochodom, je to záručná oprava,dúfam!?
 
tak já mám záruku ještě skoro rok a pokud je auto v záruce ani mne nenapadlo se ptát zda je to záruční oprava
 
Tak mi přišla odpověď ze servisu a o žádné svolávací akci neví. Někdo si z tebe udělal srandu ?
 
Achjo, taky me umrela klimacka, se na to fakt vykaslu. Jeste je v zaruce tak uvidim jak se s tim v servisu popasuji.
 
Podle mě už to docela začíná být problém, jenom tady se zatím ozvalo asi 5 členů, kteří mají nebo měly problém s klimatizací u CX3 :(:eek::mad:
 
Proberu to s vedoucím v servisu, kolik tam již měly případů jedu jim tam 9.5 předat svoji na výměnu chladiče klimatizace .
 
Tak pry tece vyparnik. Pry to muze byt od kaminku, coz jsem rozporoval, protoze kaminek neprostreli vyparnik zevnitr :D Navic kaminek, ktery by udelal diru do vyparniku by musel byt velikosti takovy aby poskodil i predni mrizku :D Budu cekat cca 3 tydny bez klimosky na vyjadreni mazdy jestli je to zaruka nebo ne. Tak snad to uznaji, nevim jinak jak s tim nalozim.
 
30.04.2018 idem do servisu Kova Badín s.r.o. a potom napíšem výsledok prehliadky.
 
U CX-3 až někam do VIN 200000 je problém s výparníky, špatně spájené v místě napojení trubek. Volanty špatné min. až do VIN 330000 - nedostatečná odolnost povrchu (platí i pro GJ, BM, KE, DJ). Oboje včas reklamujte, existuje na oboje servisní info.
 
Zdravím
mám jí 6 týdnů a docela mě děsíte.Předtím jsem měl M3 BL a za 9 let vůbec žádný problém a to samé očekávám i teď ;)
 
Back
Top