• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

    Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Vada klimatizace

U CX-3 až někam do VIN 200000 je problém s výparníky, špatně spájené v místě napojení trubek. Volanty špatné min. až do VIN 330000 - nedostatečná odolnost povrchu (platí i pro GJ, BM, KE, DJ). Oboje včas reklamujte, existuje na oboje servisní info.
Přesně můj případ, ale bohužel auto už má najeto přes 100 000 km -i když je staré pouze 2 roky , tak záruka padá-bohužel - tak pozor!!!
 
Ahoj chlapi. Dnes som auto prevzal po 5 dňoch v servise. Prebehla výmena chladiča a následne aj výmena výparníka. Všetko hradil výrobca a aj náhradné auto (Mazda 6, Attraction). Z mojej strany veľká spokojnosť s odvedenou prácou, trošku dlhšie to trvalo, ale nakoniec sa to podarilo opraviť.
 
U mě taky dneska v pohodě,vcera v jsem tam svoje auto odvezl,dnes jsem vyzvedl,měl jsem půjčenou Mazdu 3,výmena chladice Klimy a volantu, zrcátko udělají nekdy až se domluvíme,premyslim o prodloužení zaruky o dalsi dva roky prave po zkušenostech s klimou u CX3,na dva roky to stoji asi 7500 kc,což by se možná vyplatilo,no uvidíme.
 
Podle mě už to docela začíná být problém, jenom tady se zatím ozvalo asi 5 členů, kteří mají nebo měly problém s klimatizací u CX3 :(:eek::mad:
Bol som pred dvoma dňami na záručnej po dvoch rokoch a po prehliadke a tiež mi oznámili, že bude treba vymeniť tu klimu, lebo je tam vraj nejaká trhlinka.
 
Jedno stastie.... dufam, ze uz tie nove modely maju tieto neduhy odstranene....
 
To je ale vychozi standardni zaruka (3 roky nebo 100k km). Do najezdu 60k km si vsak muzes poridit prodlouzenou CarGarantie zaruku na 4 (nebo 120k km) nebo 5 let (nebo 150k km). Takze predpokladam, ze @shooter21 mel na mysli tuto.
Asi ano-bohužel jsem toto auto koupil před dvěma měsíci a ani jsem nevěděl že klima nefunguje a jaká je na něm záruka.
 
Včera t.j. 17.5.2018 vymenený chladič klímy za cca 2 hod. v Košiciach H+H... Mazda má 2 roky.
 
A ako si bol spokojny s pracou a pristupom? Ja mam tiez v H+H objednane auto...
 
Nebol som pri aute - zaviezli ma do práce. (na opravu som bol objednaný asi 2 týždne dopredu). Po telefonáte som si prišiel pre auto.
Ukázali mi namontovaný nový kondenzátor = chladič klímy. Vidieť ho spredu od masky - čisté rebrá chladiča trblietajúce sa novotou... S prístupom i ochotou som bol spokojný.
 
Dnes odešla klimatizace i mně,oprava bude 18.6.2018 u Auto BEK Ústí n/L.Později dám raport, jak to proběhlo a dopadlo.

V pátek jsem byl v "nezávislém servise na klimatizace" v Mostě (fa Gajdošík),byl tam šikovnej montér, nejdřív mě potěšil tím,že nápln stojí 10000,-kč a pak vzal UV lampu a číhnul na chladič a zjistil,že je jak řešeto viz obrázek.Snad jediný plus je,že veškerá lekáž je za plastama ,tak nikdo nemůže namítat,že je to od kamínků.
 

Přílohy

  • IMG_20170331_111728_LI.jpg
    IMG_20170331_111728_LI.jpg
    437,7 KB · Zobrazení: 39
Poslední úprava:
Back
Top