• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

    Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Kdo koho kde potkal :-)

Dnes červená M3 u Sparty hned vedle hlavní. Můj pes jí chtěl označkovat, ale hnala jsem ho. :p
 
kdo mi to před chvilkou dýchal na záda na MO a D1 s červenou GJ kombi bez rámečků? Chvíli jsem myslel, že je to @shr3k , ale došlo mi že jeho GJ už není jeho :-(
 
Dnes v 9:00 Michelská ul. krásná mazdička 6 s neméně fešnou řidičkou a klaňáckýma rámečkama. Mohl jsem se umávat, ale neviděla mě.

IMG_5661.JPG
 
Já tak zhruba před 11 minutama a 15 vteřinama viděla ve Zlíně na křižovatce @anda22 ? Odbočovala jsi doleva a já stala na červené ve světle modrém GJčku..
 
Dnes v 18:20 dálnice D1 u bezinky OMV kolem Brna (mezi sjezdem na letiště a D2 jela M6 GJ po FL sedebarvy s SPZ 5J , jela docela pomalu :D směr Praha.
 
Přesně v tom čase a směru jsem jel. M6 GJ po FL s 5J jen barva černá a klanové rámečky, fakt byla šedá? :D
 
Včera, Boskovice- kaufland, černá 3 s klanovou SPZ, .. víc nevím, já byla v Takku a tohle mi přišel oznámit chlap s malým a ani jeden z toho ještě nemá rozum.. takže?

Odesláno z mého Redmi Note 5A pomocí Tapatalk
 
Dneska v Chrudimi v 10:48, kruháč u Lidlu, 6ka wagon 1.generace, černá, možná hodně tmavě fialová, hnědá, těžko říct takhle z hlavy, klanové rámečky.. Dokonce jsem stihl i bliknout, ale už asi pozdě..
 
V bosonohách na výjezdu,ale stále na padesátce na prase tak v osumdesáti tmavě modrá, možná do fialova šestka ?
 
:) tak to je hodně obecné... když si představím, kolik jezdí modrých nebo fialových šestek.
 
Před chvilkou (18:00) v Pardubicích na parkovišti Lidlu u nádraží světle šedá Mazda 6 1.generace, možná MPS, ale viděl jsem ji jen z dálky, tak si nejsem jist... SPZ začínala 3E...... Klanové rámečky pod SPZ... :)
 
Dnes, D1, Devět křížů až pomale do Brna, stříbrná 6, klanové rámečky, 6M2 2126.. možná někdo ze srazu?
 
Dneska 15 hodin Praha Na Padesátém Mazda 6,řidila slečna
 

Přílohy

  • 07605F8F-5322-4303-B2CE-2B247CEF35FD.jpeg
    07605F8F-5322-4303-B2CE-2B247CEF35FD.jpeg
    409,8 KB · Zobrazení: 50
Dnes po 15 h semafor na křížovatece Na Špejcharu, resp. Badeniho - M6 kombík, 08 asi, světle šedá metla, klanové podložky. Jela rovně do Pelléovy, já doleva nahoru. Mávala jsem jak trotl směrem ke zpětnému zrcátku. Troubit se mi nechtělo, vedle mě stáli PČR, M6 před nimi. Tj. ani plán říznout to rovně za ní a snažit se připomenout nebyl rozumný. I tak na mě zírali, proč se za volantem zmítám jak epileptik. :D
 
Back
Top