• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

    Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

100000 km bez jediné poruchy
shr3k

100000 km bez jediné poruchy

Impozantnosti ubírá ten telefon. ;) Ale chápu, že k autentičnosti patří. Nechť nadále Black Outově svítí i jezdí. :)
 
shr3k: Až po shlédnutí inzerce jsem si i všiml cejchování otáčkoměru, které je oproti RX-8 bídné. ;) Já mám s prodáváním aut problém, vytvořím si vztah a... nejraději bych jen dokupoval, což peněženka ani parkovací místa nedovolují. ;) Mimochodem jediná pro mě drobná chybka, že Blackouty nemají jasnější červené pole.
 
@Petr08 To sice měla bídné cejchování otáčkoměru, ale pořád to byl nejvýkonnější a nejrychlejší motor, co se do GH (i GJ/GL) dával. A v EURO4 převodovka správně zpřevodovaná tak, že auto jelo 240 tacho na max. otáčky.
 
@shr3k Věřím že v číslech i v reálné rychlosti je to zajímavá varianta, byť mnohými kritizována pro ne úplně optimální servírování výkonu (nemám zkušenost). Ty jsi ji měl asi od nova, staral ses o ni...pak je tam i zajímavá úspora proti benzínu. Otázka je, zda je to smysluplné i teď po letech jako ojetina. Jsem však stranný spíše benzínu, takže ne nestranný. ;)
 

Informace o médiích

Album
shr3kova Mazda6 GH
Přidal
shr3k
Datum přidání
Počet zhlédnutí
2 226
Počet komentářů
6
Hodnocení
4,00 star(s) 1 hodnocení

Metadata obrázku

Zařízení
Panasonic DMC-TZ5
Ohnisková vzdálenost
0,3 mm
Doba expozice
1/1 second(s)
ISO
400
Blesk
Vypnuto, nebyl spuštěn
Název souboru
20130803_215954_P1090866.JPG
Velikost souboru
2,2 MB
Původní rozměry
3456px x 2592px

Sdílet tato média

Back
Top