• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

    Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Proběhlé Praha srázek ve čtvrtek 30.3.2017 od 16:30

Kafe v OC nebo motokáry v CMK ?


  • Celkem voličů
    6
Ajajaj, já mám na 5. hodinu objednané mytí Mazdičky, takže také nemohu, ale třeba by mé podložky mohl dostat @romin, pokud nakonec dorazí a vzít mi je do Hradce:D
 
čistě teoreticky je možné, že se na KH sraz vydám taky, ale zatím mi to koliduje s prací :-/
 
Ahoj, nebyl by možnej mobil na někoho kdo bude zítra na srazu ? Nebo jak Vás poznám ? :) dík

To je jednoduchý koukej,kde stojej 2 a více mazd,na rámečku RZ jsou samolepky MazdaKlan a nebo lidi v modrých bundách s napisem MazdaKlan na zádech.
 
Poslední úprava:
Ještě detail, kudy nejlíp na tu střechu ? Přijedu od Kunratic ulicí U Kunratického lesa. Musím přes krytý parkoviště, nebo se dá jinak ?
 
záleží odkud jedeš. Pokud pojedeš po výpadovce směr Brno, najedeš krátkou rampou turnikety na nezastřešené mezipatro a tam do stoupacího šneka... ten tě vyhodí nahoře na střeše, objedeš kavárnu a jsi na místě. Pokud od Kunratického lesa, najedeš si na kruháku mezi OC a třeba novým parkingem po bývalé Černé růži vypluješ skoro hned na střeše... No je to krapet bludiště, ale míříš do nejvyššího patra :)))

mapa.jpg asi takhle
 
Přemejšlim, že bych z Písku taky dorazil s čerstvou GH 2.5i. V práci ale končim ve 4 a cesta něco zabere...
 
Ten @Vitus to ma beztak dobry s tou praci. Ja vstavavam v 5 a jezdim do Prahy do prace na sestou. A pritom v 16:30 jeste makam! :D

A uz nejsi nemocinkatej?

Btw s tou praci... nevim, jestli bys menil. V mem pripade to, ze nesedim v kanclu neznamena, ze nejsem v praci. Takze kdyby ti zvonil telefon a pipaly maily vecer, o vikendu, na horach....... (nestezuju si, ja bych nechtel byt upoutan k pracovnimu nastroji v kanclu/fabrice, nikde )
 
Poslední úprava:
Back
Top