• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

    Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Naturalovy reference leštění / Vosk od Doris

Mám s prací Naturala/voskem od Doris:

  • Negativní zkušenost

    Hlasy: 0 0,0%

  • Celkem voličů
    64
Ahoj, tak jsem si pročetl celé vlákno, zajímavé, přikláním se k názoru, co nevyzkouším, nehodnotím, proto bych docela rád vyzkoušel přípravky od Doris, pokud by tedy byla ta možnost.
Mohli bychom se domluvit na zaslání, asi preferujete osobní shledání, ale Ostravsko mám docela z ruky.
 
@hippo71
Možnost samozřejmě je, musíš se ovšem domluvit například s @Natural -em, protože on převážně voskuje lidi co bydlí v okolí Prahy, protože on tam dost často jezdí.
Dále je potřeba se sním domluvit jak je na tom tvůj lak a co máš za lak, aby se případně nakoupil u Doris vosk navržený přímo na tvůj lak, pokud ho ovšem náhodou Natural nemá.
Vosky ti nikdo jen tak nepošle, víc jsem ti napsal info v SZ.
 
Poslední úprava:
Vidím, že tu máme nezahálejícího tiskového mluvčího.

@hippo71 Velice mě těší zájem. Platí co je psáno nahoře, každopádně s individuální domluvou není samozřejmě žádný problém ;)
 
Poslední úprava:
Tak patřím k dalším ze spokojených uživatelů vosků od @Doris v kombinaci se šikovnýma rukama @Natural. Nevěřil jsem že i v takových podmínkách dokáže mistr @Natural odvést tak excelentní dílo, dokud jsem to na vlastní oči nespatřil. Už mám jasno i do budoucna, že nebudu měnit :).

Těším se na první rosu a kapičky na kapotě :)
IMG_4901.JPG
 
Děkuji všem za přízeň a milá slova, těší mne Vaše spokojenost a vážím si zpětné vazby, kterou mi a Robinovi poskytujete. Spolupráce s Robinem je opravdu skvělá a příjemná, stejně tak musím složit poklonu i Mikymu, s nímž taktéž spolupracuji a který umí udělat z auta skvost.
Mohu už nyní prozradit, že v letošním roce rozšířím nabídku a další velice užitečný přípravek, který ještě více umocní dokonalý vzhled a konzervaci laků i dalších materiálů na našich autech a jehož použití je velice snadné a rychlé.:cool:
 
Také bych se rád připojil k pochvale za precizní práci, kterou dnes odvedl Robin na mém autě. Ještě jsem neviděl člověka, který čistí i podběhy u zcela nového auta. :D Každopádně, výsledek je famózní a nedá se vyfotit. Je nutné jej vidět na vlastní oči, jak se auto třpytí. Ale pravdou taky je, že se mi ještě nestalo, aby mi auto zmoklo 15 vteřin poté, co jsem s ním vyjel z garáže. :D Prostě zákon schválnosti. Naštěstí to byl jen malý deštík. Určitě to byl velmi příjemný den, kdy jsem se dozvěděl spoustu zajímavostí. Za sebe doporučuji všemi deseti, navíc ty vosky od Doris příjemně voní. ;)

Na lepší fotky už je tma, trvalo to fakt celý den takhle auto vyšperkovat...

IMG_20170317_175217.jpg IMG_20170317_184525.jpg IMG_20170317_184555.jpg
 
@Krabat Potěšení na mé straně a byla veliká radost pracovat na tak nádherné krasavici ;) I já děkuji za super den a taktéž jsem se dozvěděl mnoho zajímavých a přínosných informací ;)
Mimochodem před tím deštěm se mi podařilo nakonec ujet :D
 
Skvělá práce Robine, ostatně jako vždy precizní a kvalitní výsledky. Taky se chystám voskovat - nyní na jaře budu dělat jen Yarise, Primeru a M6 si nechám na léto, voskuji je jen 1x ročně, vícekrát není třeba ;).

U Yarise jsem udělala po zimě očistu a komplet celý exteriér (lak, okna, všechny plastové díly a světlomety) jsem přejela detailerem/sealantem, který mám nově v nabídce. Krásně na něm korálkuje voda a lak je skoro tak hladký, jako po čerstvém navoskování. Práce na cca 15 minut a je hotovo. :) Yaris byl naposledy voskován v říjnu 2016, auto není garážované a jezdí denně.

13988_9.jpg 13990_13.jpg 13991_12.jpg 13989_10.jpg 13992_11.jpg


Více fotek například zde: http://www.mazdaclub.cz/user_images_category.php?id=845
 
Poslední úprava moderátorem:
JJ, vodorovné díly dostávají nejvíc zabrat, kór jak se to musí čistit od sněhové pokrývky, často zledovatělé a namrzlé na laku.... Většinou dávám na vodorovné díly o 1-2 vrstvy vosku víc, aby byla konzervace trvanlivější.
 
Mazdar,
tak už to mám za sebou. Co napsat? Asi nemá cenu neustále opakovat, jaký vosk od doris je. Toho už tu bylo napsáno dost. Snad jen malé shrnutí.
Vosk: velmi jednoduchá práce s voskem, má vynikající dekontaminační vlastnosti, na autě jsem ho nechal cca pět hodin, bohužel přes noc to nešlo, a i po těch pěti hodinách se nechal krásně a lehce rozleštit.
Exteriér - přípravek: velmi malá spotřeba, velmi vysoká účinnost.
Interiér - přípravek: velmi malá spotřeba, velmi vysoká účinnost.
Přípravek na kůži: no moc toho v autě není, volant, klacek a manžeta - po aplikaci to hlavně není mastné, krásně se to vpije a je to příjemné na omak. Jsem zvědavý, co to udělá na kožených botách.
Deatiler: ještě jsem neaplikoval, chystám se po prvním umytí mazdy.
Všeobecně: byl jsem u Robina, dali jsme řeč, vše pěkně vysvětlil a předvedl a samozřejmě oledkoval auto - DÍKY ROBINE.
Auto bylo po koupi, mám ho cca tři týdny, umyto a celý vnitřek byl napajcovaný nějakým mastným sajrajtem, ošetřil jsem přípravkem na interiér od Doris a jsem spokojený, zatím.
Celá ta sranda trvala asi deset hodin, a to jsem ještě neskončil. Nejvíc se líbala dekontaminace a potom samotné rozlešťování, dalo by se říct, že pod rukama se z ošklivého káčátka vyklubala pěkná labuť.
Na co jsem musel použít chemie, konkrétně Supermafrasol, tak byla kola. Vypadala, že je nikdo moc nemyl. Nyní jsou navoskována, tak uvidíme, co všechno vosk zvládne. Bohužel, tedy v tom dobrém, ještě mě čekají zimáky.
Za mne - jsem spokojen - DÍKY DORIS.

Fotky z celého dne jsou zde: http://hippo71.rajce.idnes.cz/mazda6/.

P.S.: Během dne dorazil brácha se svojí třiadvacetiletou, minimálně pět let nemytou filckou, tak jsem hned vyzkoušel vosk i na ní.
 

Přílohy

  • DSC_0884.JPG
    DSC_0884.JPG
    722,2 KB · Zobrazení: 48
  • DSC_0881.JPG
    DSC_0881.JPG
    467,5 KB · Zobrazení: 46
  • DSC_0886.JPG
    DSC_0886.JPG
    448,7 KB · Zobrazení: 46
  • DSC_0795.JPG
    DSC_0795.JPG
    516,7 KB · Zobrazení: 48
  • DSC_0878.JPG
    DSC_0878.JPG
    483,2 KB · Zobrazení: 47
  • DSC_0851.JPG
    DSC_0851.JPG
    484,7 KB · Zobrazení: 48
  • DSC_0853.JPG
    DSC_0853.JPG
    506,8 KB · Zobrazení: 48
  • DSC_0852.JPG
    DSC_0852.JPG
    550,3 KB · Zobrazení: 46
  • DSC_0855.JPG
    DSC_0855.JPG
    501,7 KB · Zobrazení: 48
Back
Top