• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

    Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

MazdaKLANí podložky pod RZ

Koupíte si KLANí podložky ?


  • Celkem voličů
    35
  • Anketa uzavřena .
Ahoj trochu se tu rozkoukávám, rád bych si objednal bílo modré podložky a k tomu i samolepky pokud by to bylo možné poslat v jednom balení...

Samolepky neposilame, jsou jen pro ucastniky srazu ;) zadarmo. Stav se na sraz ;) podlozky objednej i s dopravou podle prvniho prispevku
 
zatím jsem našel že se samolepky dávají na srazech... a už jsem hlasoval na podložky ale nikde jsem nezaregistroval číslo účtu kam poslat peníze moc se tu zatím neorientuju.. děkuju za pochopení

Vsechno se doctes v prvnim prispevku, ver mi ;)
 
jelikož MazdaKLANí samolepky byly funkčně nahrazeny podložkami pod RZ, nabízím samolepku jako dárek ke koupi podložek, bude-li si to kupující výslovně přát ,-)

zn. kolik stávající zásoby dovolí
 
Jen taková vsuvka trochu. Při pohledu na podložky pod RZ (koukal jsem na ně asi 30-40 sekund upřeným pohledem), mě napadlo že na každé straně mohlo být klidně logo mazdy. Připadne mi, že tam ten prostor je trošku nevyužitej, tak kdyby se zamýšlel nějaký "upgrade" příště, tak třeba toto. :)
 
V jednoduchosti je krása ;)
A navíc neoprávněné užití licencovaného loga bychom také neradi řešili..
 
Neviem či už sa niekto pýtal da sa poslať držiak aj na slovensko? A koľko by bolo poštovné.

Odoslané z SM-G935F pomocou Tapatalku
 
Určitě není problém odeslat, akorát poštovné budě pěknej ranec dle ceníku ČP.. vyřešíme kdyžtak v SZ ;)
 
Ahoj, mám jeden MK rámeček na RZ navíc. Budu ho dávat jen na zadek. Tak kdyby měl někdo zájem, můžeme se domluvit.
 
Není problém, protože je pouze barevná kombinace ;) Pěkně vytuněná kára :D Píšu SZ
 
Aj ja by som si rad objednal mazdaklan podlozku, ale u nas plati taketo obmedzenie citujem :
"Na tabuľke s evidenčným číslom ani v jej blízkosti na vozidle s výnimkou poznávacej značky Slovenskej republiky, alebo značky s písmenami CD alebo CC nesmú byť umiestnené nijaké nápisy ani označenia ..."
A bohuzial napis na podlozke tabulky evidencneho cisla je presne to , co je zakazane.
A kedze ctim a snazim sa respektovat nase (blbe) predpisy .... asi zostanem bez podlozky mazdaklan :-(
 
Nápis nie je na značke a ani na vozidle. Je na plastovom držiaku, ktorý v tom texte spomenutý nie je. Takže je to ok. Videl si už, že by policajt pokutoval nápis na držiaku ŠPZ? Napr. od dealera Mazdy? Nie, určite! Na držiaku môže byť všeličo.
 
jen doplňuji, že @Natural je momentálně mimo provoz na cca. 3 týdny, takže jestli na to @Raduli spěchá, můžeme se domluvit spolu, dočasně Robina zastoupím. Ale koukám, že jsi moravská, tak stejně asi budeš chtít os. předání , tak to počká na Robina :)
 
jen doplňuji, že @Natural je momentálně mimo provoz na cca. 3 týdny, takže jestli na to @Raduli spěchá, můžeme se domluvit spolu, dočasně Robina zastoupím. Ale koukám, že jsi moravská, tak stejně asi budeš chtít os. předání , tak to počká na Robina :)
Ajoo, nespěchá, počkám
 
Back
Top