• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

    Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Koupě MX-5 NB

Marty

nový člen
12
Zdravím chlapi (a dámy),
rád bych si udělal radost a pořídil si auto jen pro řidičské potěšení.
Na ježdění s rodinou mám Mazdu6 (2006, 2.0 MZR-CD) a pro sebe jsem si vybral MX-5 NB, ideálně verzi 10th Anniversary.
Vybíral jsem i z jiných značek (ale jsem vždy věrný Japoncům), ale tady tohle byla jasná volba.

Prosím Vás tedy o rady, na co dát při koupi pozor. Asi bych to vzal z Německa, na mobile.de jsem našel mnoho zajímavých kusů začínající s cenou kolem 4000 EUR.
Uvítám i tipy na lidi, co umí zařídit dovoz a přihlášení (německy bych se asi moc nedomluvil).

Díky moc!
 
Hlavně pozor na korozi,to je největší problém NA i NB a NBfl prý rezla ještě víc.Taky jsou velké milovnice oleje.Na ten olej pozor ať nedopadneš jak já.Moje Majda je aktuálně na repas motoru.?Podívej se na Facebooku na skupinu Fanclub MX-5,je tam spoustu info.Tak ať máš šťastnou volbu.?
 
Ať ti zase dobře slouží ?
:heart:
Je to radost jet krajinou bez střechy nad hlavou :cool:
 
Ať ti zase dobře slouží ?
:heart:
Je to radost jet krajinou bez střechy nad hlavou :cool:
Díky.?Jo,jeli jsme v pondelí s naším mladým.A jako pravověrní kadeřníci bez střechy.Dokud svítilo slunce super,ale jak zalezlo,tak jsme ji velmi rychle natáhli.?Už se moc těším,je to návykové.?
 
Čau.Rozdily ve stavu jsou dost velký, záleží jak se kdo stará. Rozhodně je nutný si auto pořádně prolézt.Je fakt že NBčka dost reznou, hlavně nosníky vpředu a lemy blatníků vzadu. Já šel raději do NC 2.0 který mám 4 roky a užívám si ho každou jízdu. Už má natočeno 140 000 a je stále v kondici. Samozřejmě je třeba se starat. V Praze má známej servis převážně pro mx-5 ky. BM motors. v hostivaři. Je opravdu spolehlivej a pečlivej. Veškerý díly bereme z ilmotorsport.de
Občas se objeví pěknej kousek na fóru http://forum.mx-5.biz/index.php
Nedávno jsem kupoval GJ 2,0 od chlapíka z Plzně. Vozí jen mazdy a pro sebe si koupil NB, spíš jako investici. Nádhernej kus za 150 000.
Počítej, že jsou ceny dost vysoko, laciný kousky budou napadený kovomorkou a renovace podvozku tě vyjde na kilo.
Pokud na něj chceš kontakt nebo se projet v NCčku, dej vědět.
Každopádně takle kára stojí za to,lituju,že jsem jí nekoupil dřív....
 
NB jako investici nebude moc pravděpodobné, vyrobili jich moc. Já jsem měl NB a i když byla skvělá, spousta nových dílů i z IL Motorsport z SRN, tak ceny kazí ostatní inzeráty, proto můj názor, ale třeba se mýlím :p. Už rok mám ND 2 litr a je to posun o 1000%. Je drahá, ale perfektní :heart:
:heart:???
 
ND se mi moc líbí, v oranžové limitce by mi to slušelo, ale potřebuju kombíka, a NCčko je na vyblbnutí parádní.

Nabízeli mu z fleku 180 000. Samozřejmě jí má tak trochu pro sebe, né že by jí prodal za 10 let za dvojnásobek. Rozhodně na ní vydělá. Je fakt nádherná.
 
Jak někdo může prodávat své krásné auto Mazda MX 5 NB - zde link, když má takto zaprasený motor. Jak potom musí vypadat zbytek auta. Takové auto i přes nejkrásnější text resp. pohádky v textu bych nechtěl ani zadarmo, protože se o něj majitel moc nestará!! A to chce 180 tis za rok 2000?
Rozhodně si případní zájemci dobře prohlédněte celkový stav? není zde jediná fotka spodku, takže může být před smrtí!!
Takže pozor!!!:weary_face:
:weary_face::broken_heart::broken_heart:

8-mazda-mx-5-miracle.jpg
 
Back
Top