• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

    Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

nezávislý Reference člena Max6 - Příbram

Mám s prací Max6::

  • Negativní zkušenost

    Hlasy: 0 0,0%

  • Celkem voličů
    46
Tak to je nejlepší zpráva co mohla být :). Asi změním servis a budu jezdit za tebou :). Sice štreka, ale nevadí :)
V každém případě přeji, ať se to podaří dotáhnout do zdárného konce a je vše cajk ;).
 
Ahoj lidi.Omlouvám se za mojí neaktivitu. Jednak byla způsobena zdravotními komplikacemi, zadruhé zkouškovým obdobím a hlavní důvod proč jsem si nedokázal udělat na nikoho a na nic čas je opravdu urgetní rekonstrukce dílny,kterou navíc navštívil i nezvaný zákazník,který si odnesl pár důležitých věcí.Bohužel se zřejmě jednalo o človíčka který vlastní mazdu. Dokud dílnu nedám dokupy,tak nemohu sloužit....
Aktuálně dodělávám resty co mi tímto vznikli u stálých zákazníků i když práce venku v blátě na nájezdech je trochu obtížná. Není to žádná moje omluva, ale snažím se uspokojit všechny a všechno i když to teď prostě nejde.
K otázkám ohledně telefoního čísla:
1) číslo mi bylo operátorem zrušeno (co byli u mě v průběhu října,tak možná ví proč se na mě snesly mračna od operátora:))
2) budu zřizovat speciální číslo pro zákazníky (bude zveřejněno během prvního čtvrtletí příštího roku),protože to staré osobní číslo se rozneslo takovým stylem, i když jsem výslovně žádal aby se tak nedělo, že pokud vám 3x do týdne volají lidé (a teď bez srandy) i mezi 2:00-4:00 ráno aby s zeptali jak mají vyměnit brzdovku,nastavit rozvody,nebo že potřebuj odtah auta co jim zrovna stojí na jižní spojce a to i jiná auta než mazdy,tak nové soukromé číslo opravdu již dávat nehodlám

Abych ale nebyl poslem samých negativních zpráv, tak pro příští rok jsem si pro ty z vás kteří o to budou mít zájem připravil možnost oficiálního zapsání údržby do elektronické servisní knížky, rozšíený sortiment brzd a brzdového sportovního příslušenství, a jen co bude rekonstrukce ukonce,tak snad i trochu pohodlnější a příjemnější posezení......
Zatím všem přeji hezké prožití Vánoc
Cau Honzo, v listopadu to neklaplo. Domluvime se na repete na pevne datum v kvetnu / cervnu kdy by se dal udelat nastrik podvozku a dutin ? Mozna uz nekde bude koroze....
 
Jak jsem řek,tak to i dávám... Vyštrachal jsem stařičkou Nokii (Véééčkovou :shy:) a super žůžo dobíjecí karta taky v šuplíku. Takže tady je telefonní číslo na kterym mě zastihnete ohledně domlouvání a pomlouvání.... Pokud by se telefon hlásil jako mrtví,tak nezoufejte, protože nejspíš jen ta 9 let stará a pořád originální baterka se zrovna vybila.. A proto v takovém případě pište vzkazy sem nebo ideálně mě do soukromejch zpráv na klanu (když jsem na netu,tak jsem i poblíž kalendáře).

TEL: 603 349 719
 
Poslední úprava:
Tak už i stříbrná GH navštívila @Max6 . Chtěl bych mu ještě jednou i touto cestou poděkovat za parádní servis. Proběhla výměna převodového oleje, brzdové kapaliny a kontrola + promazání brzd. To se nakonec "zvrtlo" v rozhýbání brzd do funkčního stavu po tom, co na se na nich vyřádil jeden "šikovný" mechanik ve Vyškově.
Všechno opět naprosto bez zaváhání a s obrovským přehledem. Pečlivě vše rozebráno, očištěno a promazáno, jako kdyby Honza pracoval na svém vlastním autě a toho si vážím.
Proto jsem také neváhal ani chvíli přijet z Vyškova. Navíc jsem se dozvěděl zase mnoho a mnoho zajímavých informací, nejenom o mazdách.
Velké díky za to, že tu jsou takoví lidé, jako je @Max6

Ať to šlape! MAZDÁR
 
Taky napisu nejakej radek. ;)
Bohuzel zde muzu soudit pouze komunikativni zkusenost, jelikoz osobne se k Maxovi nedostavim. Jednak na to neni moc casu a ani financi momentalne.
Komunikace s Maxem super, pomerne dost detailne mi popsal veci ohledne brzd, dal mi na vyber z 6 moznosti, u kazde zminil pro/proti + cenu.
Vcera mi balicek dorazil, takze jeste jednou diky @Max6 a snad se nekdy naskytne prilezitost dojet k tobe a videt te v akci. ;)
 
musím říct, že strašně nerad někomu svěřuji auto do péče, ale u Honzy je to přesně naopak , u něj je jak v bavlnce a vím, že dostane jen tu nejlepší péči.Dnešní den opět super. Provedena výměna oleje, super zapojení autokamery a jako bonus luxusní LED osvětlení kufru. Na příště domluvená výměna kabinoveho filtru, promazání brzd a montáž osvětlení nohou. Nepřeberné množství informací o všem kolem Mazd hlavně užitečné rady o motorech, spousta dobrých zkušeností a tipů. Těším se na další spolupráci. Zítra prihodim i pár fotek z dnešních práci. Prostě super ;) Pokud chcete něco na vašich motorových mazlíčcích vylepšit,opravit, dodělat a bude to v Honzových možnostech, určitě vám rád vyjde vstříc ;)
 
Poslední úprava:
Dneska měl @Max6 trošku honičku,jen co odjel @vladas75 dorazil jsem já.Proběhla výměna koncovek A kdy už byl Honza
rozjetej tak udělal osvětlení kufru jako má vladas75.Chválit nebudu,to musíte Honzu poznat osobně.Dneska to šlo ani
nenadával:D
 
Já mu říkal, že se někdo chytne a bude chtít taky osvětlení kufru, ale že to bude tak rychle jsem nečekal :D
 
Jak jsem řek,tak to i dávám... Vyštrachal jsem stařičkou Nokii (Véééčkovou :shy:) a super žůžo dobíjecí karta taky v šuplíku. Takže tady je telefonní číslo na kterym mě zastihnete ohledně domlouvání a pomlouvání.... Pokud by se telefon hlásil jako mrtví,tak nezoufejte, protože nejspíš jen ta 9 let stará a pořád originální baterka se zrovna vybila.. A proto v takovém případě pište vzkazy sem nebo ideálně mě do soukromejch zpráv na klanu (když jsem na netu,tak jsem i poblíž kalendáře).

TEL: 603 349 719

čau Honzo,
taky potřebuji výměnu brd a tak bych rád radu a možnosti !? mám zavolat nebo stíháš komunikovat tady na netu !?
díky
 
Tak se mi vyplatilo jet 160km k @Max6.
Výstřik dutin, výměna znaku na kufru za evil, osvětlení nohou a další drobnosti.
Co dodat. Pěkný pondělí a 5h.jizdy v Magdičce.
Taky jsem rád že jsem poznal dalšího mazďáka. Co ty nohy, svítí to dost nebo je potřeba přidat na záři?
 
TLDR: Skutečně kvalitně a pečlivě provedená práce, doporučuji všem.
====
Navštívil jsem Maxe na dutiny a podvozek a musím říct, že je to teda pěkně náročná práce a jsem rád že se jí zhostil zrovna Max (on už možná tak moc rád není :D ). Pokec s ním je maximálně motivační a na můj seznam "must-have" přibyly další minimálně 4 položky, co chci na autě udělat :). Ještě jednou se Maxi omlouvám že jsem přijel z totálně mokrým autem, ale hold počasí člověk neporučí... Počítám s tebou i na budoucí spolupráci. Pokud by měl někdo zájem o nějaké fotky nástřiku, dejte vědět, nicméně budou v kartě auta, kterou vytvořím až se najde chvilka času navíc.
 
Takisto pridám osobnú skúsenosť u @Max6 , resp. som bol u neho na servise uz druhý krát. Mám spravené zadné brzdy, nové predné brzdy, výmena predných tlmičov, vymenený olej v prevodovke, vymenený olej v motori+nový filter, nová brzdovka. K tomu všetko skontrolované, premazané, očistené, vysvetlené. Popri tom Max6 našiel roztrhnutú manžetu na pravej náprave, takže objedná a prídem na výmenu čo najskôr. Takisto sme omrkli celkový stav auta, zamerali sa na jednotlivé časti, prebrali moje postrehy k autu, na čo si dať pozor do budúcna, atď.

Pre mňa to bolo pri obidvoch návštevách poučné a príjemné popoludnie s odborníkom na Mazdy, vďaka ktorému som sa dozvedel veľa zaujímavých vecí o svojom aute a jeho stave, pričom sme pokecali aj o všeličom inom. Skúsenosti, ochota, prístup, odbornosť, ústretovosť a chuť odpovedať na laikovi na otázky tak, aby pochopil - tak toto je naozaj v dnešnej dobe veľká vzácnosť. Takže za mňa veľká vďaka a jednoznačné odporúčanie.
 
Takže u Honzy @Max6 jsem nechal dělat nástřik podvozku a dutin ,taky jsme rovnou vyměnili i olej. Vše perfektě uděláno, výborně jsme pokecali, domluvili se na dalších věcech ;). Naprostá spokojenost, tam a zpět 750 vysmátých kiláků :) ,určitě jsme se neviděli naposled :)
 
Dnes som bol u Honzy na trošku väčšom servise. Olej, filter, sviečky a výmena zadných bŕzd(ten šmejd čo tam dali v Deutshlande musel preč). Ako vždy super pokec, skvelý prístup a výborná práca. :)
 
Back
Top