• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

    Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Proběhlé Letní pokec - Moravia Unit / sobota 5.8.2017 16:00 / Jedovnice

Přijedete na MazdaSraz?


  • Celkem voličů
    12

Natural

správce
Člen týmu
5 197
Dlouho jsme se neviděli, tak je potřeba sjednat nápravu a sejít se na pokec ;)

Datum: sobota 5.8.2017
Čas: 16:00
Místo srazu
: parkoviště Jedovnice - https://www.google.cz/maps/place/49...4m5!3m4!1s0x0:0x0!8m2!3d49.340529!4d16.758364
GPS: 49.340529N, 16.758364E

Jelikož máme rádi výzvy, tak kvůli dopravní situaci bude nutné jet na místo srazu objížďkou. Více v následující diskuzi. Tuto trasu bude moct využít, jakožto trasu pro spanilou jízdu. Teda aspoň pro mazďáky a mazďačky, kteří mají v plánu jet z Vyškova ;)

Záměr akce stejný jako vždy, strávit pohodové odpoledne a v případě chuti se přesunout v pozdějších hodinách za občerstvením ;)

A nyní k diskuzi, kdo má v plánu přijet na pokec? ;)

Mazdár
 
A já už myslel že ses někde zapoměl. :D
Hlásím účast ve 2 lidech. :)
 
Pak jen poprosím, domluvte se kdo pojede směrem od Vyškova a domluvíme podrobnosti .. objížďka není nic moc, ale přeci jen, kdo to tam nezná, mohl by se nám ztratit :) no a kdyby ještě někdo z jiného směru chtěl, tak nemám problém s navigací .. v Jedovnicích jsem jak doma :happy:
 
Je uzavírka Kotvrdovice Jedovnice,musí se přes Krasovou.a přes Jedovnice je taky uzavirka.proste vše dodrbany
 
Super, to vypadá na parádní účast ;) Už se těším na všechny :)

Ohledně dopravy na místo srazu. Navrhoval bych pro ty co jedu přes Vyškov sraz v 15h na naší MOL a potom společný příjezd do Podomí, kde nás cca v 15:30 vyzvedne @LadyDoubleEl ;)

a odtamtud vzhůru k Jedovnickému rybníku :)

"klasickej rejp" - všichni s sebou velký svačiny a občanky/pasy, první vozidlo skupiny bude @LadyDoubleEl , tak uvidíme kam dojedeme :D :)
 
Poslední úprava:
To aby jsi počkala už v Podomí,a k rybníku se dá dostat?myslím že to je taky zavřený.se musí od Blanska jet,a nevím jestli to není jen pro místní od kruhace,
 
Back
Top