• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

    Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Sbazar inlane (p. Indrák) - Nový Jičín

iggy

nový člen
17
Velmi špatná zkušenost s překupníkem Inlane, je to podvodník, od té doby co mám od něj auto, tak samé problémy, navíc auto bylo totálně vybrané, divím se, že tam byla vůbec rezerva, k tažnému zařízení mi nedal ani pojistný šroub, takže je mi tažné na nic. Navíc auto jezdilo 14 dní a pak mi odešel motor a nedostal jsem z něj nic, raději se mu vyhněte a nic od něj nekupujte je to šmejd!
Auto jsem koupil od jistého p. Indráka působí pod jménem Inlane. Prodává vozy Mazda a díly na Sbazaru. Údajně mělo být auto dovezené z Německa a tím to vše začalo. Když jsem si přijel pro auto, tak bylo krásně naleštěné a napucované, na první pohled leštěnka. Auto se mi velice líbilo, bylo bez koroze a na první pohled zachovalé. Domluvili jsme se na ceně 110 000 Kč. Auto mělo údajně najeto okolo 117 000 km. Auto jsem si u něj namluvil a za týden jsem si pro něho jel. Při prodeji vozu mi bylo řečeno, že je auto z Itálie, už to bylo divné, na to že, mělo být z Německa. Nějak jsem to neřešil, protože bylo zachovalé a krásné. Auto jsem si přivezl domů. Po týdnů mě začali zlobit vstřiky, volal jsem p. Indrákovi a on mi poslal údajně repasované. Nebyly repasované, ale byly pouze vytáhnuté z jiného vozu. To vše jsem překousnul, jelikož auto jezdilo. 3 dny na to mě odešel EGR ventil, po tel. domluvě mi poslal jiný, řekl jsem super borec, bude férovej. Ale na doporučení p. Indráka jsem měnil olej stejně specifikace co mi doporučil Indrák, zhruba po najetí cca 3000 km mě začal klepat motor! Auto jsem odtáhnul do servisu, kde mi řekli že je auto zadržené na klice. Super! Volal jsem p. Indrákovi co se stalo a ten mi řekl, že bůhví co jsem tam nalil za olej, že jsem tam dal určitě špatný olej a víc se mnou nechtěl komunikovat. Říkal jsem si že ho nechám spravit a budu to řešit soudní cestou. Za kompletní repasi motoru včetně rozvodů a všech těsnění mě to vyšlo cca 80 000 Kč. Začal jsem to řešit s právníkem vše jsme sepsali, přiložili jsme mu i zakázkový list, kde bylo vypsané úplně vše co se na motoru dělalo a co kolik stalo včetně práce. P. Indrák na to nereagoval, až jednoho dne přišel dopis od jeho právníka, kde stalo že zakazkový list je jen kus papíru a že to můžeme řešit soudně. Řekl jsem, že do toho půjdu, že nemám co ztratit. Čekal jsem, že právník, který mi byl přidělen společnosti DAS vše zařídí a dá mi vědět co a jak. Cca po 2-3 měsících mě kontaktoval, že to nemá cenu, že do toho nepůjde že bysme to prohráli. Docela jsem se divil, když mi společnost DAS několikrát hodně pomohla a soudu se nikdy nebála. Zřejmě se zaleknul jeho právníka jistého p. Vrány. A tak jsem z toho šmejda nedostal ani korunu a ještě se mi vysmál. Ten šmejd do dnes prodává ojetiny se stočenými km dovezené z Itálie! Po nějaké době jsem na srazu Mazdaklanu, který pořádal kamarád @Natural, mluvil z dalším člověkem, co mu naletěl a koupil od něj Mazdu, se kterou měl také samé problémy je tady pod nickem @JaMiJa. Doufám, že mu nebude vadit, že jsem ho zde uvedl. Zde ještě musím dodat Inlane a jistý p. Indrák se tímto živí a má na tomto podvodu založenou živnost! Prosím nenaleťte mu jako my! Přikladám na jistého šmejda telefon 777891877 pochází kousek od Nového Jičína. Presvědčte se sami po zadání na Sbazaru inlane!
 
Poslední úprava:
pro větší důvěryhodnost svého tvrzení bys měl dodat celý příběh své špatné koupě a kontakty na prodejce, jinak je to jen výkřik do tmy.....
 
Inlane je jméno pod kterým působí ,má hodně inzerátů na S bazaru jinak bydlí kousek od nového Jičína ten šmejd se jmenuje Indrak !!!
Fajn, tak si prosím ten první příspěvek patřičně uprav a trochu rozepiš svoji zkušenost. Vlož do něj také kontakty, které na zmíněného prodejce máš, jestli je to soukromá osoba nebo to provozuje na ŽL atp.
 
Perfektní. K věci - to je prostě problém, u ojetého auta nikdy nevíš - každopádně, pokud se to přihodilo už po začátku platnosti NOZ, divím se, že jste s právníkem nešli po "jakosti při převzetí" (viz např. zde http://www.vasestiznosti.cz/stiznos...-koupeneho-se-skrytou-vadou-u-spolecnosti-aaa) - i u ojetého auta bys měl mít nárok na přiměřenou slevu, pochopitelně je nesmysl chtít kompletní částku za opravu.
 
Poslední úprava:
Perfektní. K věci - to je prostě problém, u ojetého auta nikdy nevíš - každopádně, pokud se to přihodilo už po začátku platnosti NOZ, divím se, že jste s právníkem nešli po "jakosti při převzetí" (viz např. zde http://www.vasestiznosti.cz/stiznos...-koupeneho-se-skrytou-vadou-u-spolecnosti-aaa) - i u ojetého auta bys měl mít nárok na přiměřenou slevu, pochopitelně je nesmysl chtít kompletní částku za opravu.
abych to upřesnil nepožadovali jsme zaplacení částky za opravu pouze slevu jako kompenzaci a to odmítl p.Indrák takový je to šmejd ještě musím dodat že auto bylo zakoupeno v roku 2014.
 
Má inzeráty i na bazosi. Já říkám furt, že kupovat naftovou šestku z dovozu, je stejný hazard jako zapalovač u stohu slámy:mad::D
 
Back
Top