• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

    Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Mazda novinky, koncepty, zvěsti aneb co se chystá?

http://www.autoforum.cz/predstaveni...*********************************************
 
Už jsem se lekl, že se Mazda snížila k takové hlouposti. Naštěstí se v článku říká něco jiného, než je uvedeno v nadpisu:
"S odvoláním na nejmenované zdroje to uvedla agentura Kjódó, mluvčí Mazdy ale zprávu odmítla komentovat."
Agentura si bohužel může uvádět, co chce. Včetně lží. Jen by mne zajímalo, kdo za to tu agenturu platí.

Vajádření automobilky je naštěstí mnohem rozumnější:
"Prezident automobilky Masamiči Kogai při té příležitosti prohlásil, že auta s benzinovým, naftovým a elektrickým motorem budou v budoucnu "koexistovat"."
 
Minule tu niekto daval odkaz, ze mazda od 2030 bude vyrabat iba elektricke auta , teraz uz bude vyrabat od 2020-2025 s wankel alebo SkyactivX motorom a dokonca ako zadokolka . Čert, aby sa v tych overenych spravach vyznal.
Asi sa obhliadnem po nejakom koncernovom diesel aute :-/
Už aby to bylo:D:D
 
No, ze by? Jak jsi to myslel? Znelo mi to trosku pozitivne. Mozna to tak z clanku vypada, jenze jestli postupne Mazda bude mirit do premiovejsiho segmentu, coz uz se tu neobjevuje poprve, tak take bude drazsi a zrejme pro nas mene dostupna.

Uprimne, ja vydelavam docela dost a nekdy, kdyz se takhle rozhlednu po parkovisti, tak si rikam, kde lidi na ta auta berou? Protoze i pro me to auto je obrovska polozka v rozpoctu. A nekdy, kdyz mam slabsi chvilku, tak si sam vzdychnu, proc jsem si nekoupil neco za polovinu. No ... a pak se jdu projet :D.
 
Back
Top