• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

    Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Proběhlé Mazdasraz Vysočina 2017

Jirka_MN

výkonný člen KLANu
147
Ahoj všem,

rozhodl jsem se ještě letos uspořádat menší setkání Mazďáků na Vysočině. Tak budu rád, když někdo dorazí. Jde o mou první zkušenost s organizací srazu a moc rád bych se této výzvě postavil. Pokud by se vše povedlo, lze určitě očekávat i další ročníky. Díky za názor či účast. Vše je pod záštitou projektu Mazda News (www.mazdanews.cz) :).

Mazdasraz Vysočina 2017

- termín konání - 23. září 2017 10:00 - 18:00 hod.
- místo konání Letiště Komárovice u Brtnice na Jihlavsku
- pouze jednodenní záležitost

Program:
- sjíždění mezi 10:00 a 11:00 hod
- pokec, sprinty, volná zábava
- spanilá jízda (během ní zastávka na oběd)
- návštěva Muzea autíček v Přísece u Jihlavy
- u muzea proběhne i rozloučení a návrat domů

Avizované letiště je ve správě Policie ČR, a proto prosím o zodpovědný přístup k celé akci. Výjimečně nám bylo dovoleno i pořádaní sprintů (zaručil jsem se), ale budu potřebovat od některých z Vás pomoc, aby byla zajištěna maximální bezpečnost! Poté na stránce Mazda News napíšu podrobnosti a prosbu o pomoc. Letiště bude pronajaté pouze pro nás, takže prostoru bude dostatek, myslím i časového na vyřádění. Postupné aktualizace ke srazu budu doplňovat v průběhu září. Nyní poprosím o vyjádření účasti, abych viděl, jaký bude vůbec zájem.

Událost srazu na FB
Mazda News
 
Tak kdopak má v plánu z klaňáků dorazit? ;)

Viděl bych to na výjezd z Vyškova cca 8:30 , přidá se někdo ze stejného směru? :troll:
 
Já se asi ukážu. Snad mě do toho nic nevleze. Ale zatím to vypadá, že bych mohl provětrat prckoleta. A asi bych se připojil v tom Vyškově. Tak snad do toho nic nevleze ;)
 
ja tam budu :) @Natural hod mi cas kdy budes nekde na benzince u Brna,dame scuka

edit: a vem mi ty svetylka :)
Třeba 9:00 tahle OMV? https://www.google.cz/maps/place/OM...53437b4bbd158e5!8m2!3d49.1743812!4d16.5129474

Světýlka mám komplet nachystaný ;)

Jinak to teda vypadá, že pojedeme @Natural , @TomT , @ondr4 . @Tomcat se přidá k nám taky? ;)
Tak kdopak se k nám ještě přidá?

Samozřejmostí je plný kufr klanových věcí k předání, jako na každém srazu ;)
MazdaKLANí podložky pod RZ
Propisky MazdaKlan.cz
 
@Natural Platí ten výjezd z Vyškova kolem těch 8:30? Zkusím tam tak nějak dorazit. Z domu vyjedu něco málo po sedmé ráno, tak pokud vše půjde ok, tak tam před půl devátou budu.
 
Tak jsem ve zdraví doma.Sraz super,akorát pršelo,hospoda hrozná.nic nefungovalo.Ne dělám si srandu,sraz super,autíčka v muzeu neměli chybu,jinak rád jsem poznal nové lidi a ta hospoda sice to bylo pomalejší zato jsme mohli pokecat a taky se pořádně zasmát.Diky
 
Taky hlásím příjezd. Sraz těžce na pohodu, i to počasí vyšlo taky dobře. Aspoň tedy na tom letišti. Pak sice začalo poprchat a později i pršet, ale nic co by stálo za řeč.
Mezeum hraček taky paráda, těžká nostalgie, když si člověk vybavil s jakýma hračkami si hrál, když byl malej pulec.
No a restauračka. Raději nic :)

Když to shrnu, tak velice příjemně strávený den. Těším se na další ročník ;).
 
Unas nakonec vyhrala okrska misto dalnice a ikdyz pekne prselo,tak se nam jelo krasne dom (dobre, me se jelo hezky dom,pritelka chrnela :D)..radi jsme potkali nove lidi a tesime se na dalsi pokec..

Majda pekne sviti v noci :rolleyes:
 
Za me taky super, muzeum paradni retro. Pocasi sice zradilo - u nas v JC pry cely den krasne, jak jsem opustil Vysocinu tak hned suche silnice, ale nejsme z cukru ne? A Rex se aspon pekne projel:) Diky za zorganizovani !
 
Back
Top