• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

    Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Mazda CX-5 2017 (KF) - obecně

Prosím, nevíte někdo, proč nejde stáhnout podrobný manuál k nové Cx 5 ze stránek Mazdy i při zadání VIN.
 
Jazdenie s týmto autíčkom je parádička Mám zatiaľ len prvú tisícku nabehanú. Čo ma však štve je infotainment, mzd connect:

Mám problém s mp3 prehrávaním z USB kľúča. Mám ho tam stále pripojený. Ja nechápem čo ten systém s ním robí ale trvá to aj niekoľko minút kým po naštartovaní je schopný zase prehrávať...

Po čase mi prestalo fungovať telefonovanie. Telefón sa normálne pripojí cez BT všetko sa synchronizuje, výtočím číslo z volantu, normálne spojí hovor ale nič nepočujem ani mňa nepočujú. Keď zložím hovor tlačidlom z volanty reštartuje sa celý infotainment...

A najnovšie už nepočujem hlasové povely z navigácie. Naviguje normálne ale hlas nepočuť.

:-(
 
Neskusal si reklamovat u predajcu?
Mne to pred par dnami zmrzlo a neslo nic robit.po dalsich 2 startoch sa to rozbehalo.Netusi niekto akou kombinaciou sa da spravit nejaky reset?
 
Neskusal si reklamovat u predajcu?
Mne to pred par dnami zmrzlo a neslo nic robit.po dalsich 2 startoch sa to rozbehalo.Netusi niekto akou kombinaciou sa da spravit nejaky reset?
Chystám sa že s tým pôjdem do servisu. Už som skúšal asi všetko čo sa dalo z mojej strany. Ani reset do výrobných nastavení nepomohol. Možno nahrajú novšiu verziu alebo znova preinštalujú verziu čo tam je.
 
Předem se omlouvám. Úplně nevím, jestli to patří do tohoto vlákna, ale nikde jinde jsem nenašel. Po výměně M6 kombi za novou CX5 2,5 AT teď řeším, co jsem u M6 nemusel - oddělující příčku (mříž) do kufru kvůli přepravě psa. Chtěl bych opravdu jednoduchou, lehce odnímatelnou i v případě potřeby okamžitého rozšíření kufru při přepravě většího nákladu a sklopených zadních sedačkách. Většinou je to řešeno vzpěrnými tyčemi s ukotvením do stropu. Jednak to nedrží a jednak se ničí polstr stropu. Máte někdo vlastní zkušenost např. s originálem od Mazdy. Ve VW golfu jsem používal výrobek dodávaný přes www.travall.co.uk. Ten naprosto vyhovoval, ale bohužel na novou CX5 ještě není k dispozici. Obdobně hledám i ochranný potah do kufru. Narazil jsem na zakázku dělaný BOOT-PROFI CODURA, ale pro novou CX5 opět nedělají. Nevíte o něčem podobném, do čeho by se nezapichovaly chlupy a šlo to lehce čistit. Děkuji za každou informaci.
 
Děkuji, ale vanu do kufru už mám. Jde mi o ochranný potah, který chrání jak zadek zadních sedadel tak boční polstrování kufru, některý po rozbalení i zadní nárazník. Potahy jsou z různých materiálů, mám zkušenost s nylonem, do kterého se psí chlupy lehce zapichují a jdou odstranit jen gumovým kartáčem.
 
Jako typ určený mezi sedačky výborný. V tom případě je ještě požadován bezpečnostní pás pro psa. Pro mě je vhodnější umístění psa v kufru. Každopádně díky za info.
 
Back
Top