• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

    Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Mazda CX-5 2017 (KF) - obecně

Už někdo řešil deaktivaci MRCC a přechod jen do funkce tempomatu? V manuálu píšou, že druhý stisk tlačítka mode na volantu v evropské verzi přechází do režimu nastavitelného omezovače rychlosti, u ne-EU verzí pak přechod do režimu tempomatu. Dále pak píší:

Když je spínač MODE stisknut, dokud systém nepřejde k hlavní indikaci tempomatu (bílé), když je systém MRCC zapnut, systém se přepne na funkci tempomatu.

Což mi ale přijde, že nefungovalo... Nebo je tam třeba ještě něco dalšího?
 
Ahoj, nevíte někdo, zda kola ze "staré" CX5 pasují i na novou. Chtěl bych si 19 nechat na zimáky. Díky Petr
 
Mám za to, že u 17 je u KF povoleno ET 45 i 50, takže 17" kola by měly být OK i z KE. 19" mají jen ET45 (KF) oproti ET50 u KE.
 
Tomu nějak nerozumím. Selský rozum mi říká, když tam jdou 17, tak by tam měli jít nasadit i 19.
 
19" ze staré CX-5 pasují, ale nejsou zapsány v techničáku, jelikož mají jiné ET - nová ET 45 oproti ET 50 u staré
 
Díky. Je mi jasné, že jsou kvůli vyššímu et o kousíček zapadlé. Že to není v tp snad nevadí. Co si pamatuju, tak likvidátor si opisoval jen rozměr pneu (a že jsem ho už párkrát potřeboval :)).
 
Ja to mam v tecnicaku od cx5 kf zapisane r17 s et50 a alternativu r17 aj r19 et 45.

Odoslané z Redmi Note 4 pomocou Tapatalku
 
Jestli ono to nebude tím, že jsou staré o půl palce širší, než nové. :)
Noo co tak koukám, tak by měly být stejně široké.. na starou i novou to jsou 7J.. a je to divný, když jsou 17ky zapsány ET 45 i 50, tak u 19ek by to mohlo být taky, ale není
 
Mal by som na Vás jednu otázku (možno sa to tu, už rozoberalo, ale nenašiel som to). Skúšal som LED svetlomety na mojej CX-5, a chcel som vyskúšať aj funkciu, ktorú popisujú na mazda.sk vo videu:

https://www.mazda.sk/servis-a-prislusenstvo/informacie-o-produktoch-a-manualy/

vo videu Osvetlenie vozidla je popisovaná funkcia od času 3:25 a ukážka je po 4:00.

Mám Revolution TOP, teoreticky by som to mal mať vo výbave. Je možné, že to mám niekde vypnuté, keď mne to protiidúce autá "nevyrezáva" ale proste len vypne diaľkové?
 
Funguje to, mám Revolution. Na levé páčce přepneš na AUTO a dáš dálkové. Chová se to různě podle okolního osvětlení to vyhodnocuje, jestli nejsi ve městě atd. pak to nechá jen tlumené.
 
Back
Top