• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

    Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Vaše oblíbené večerní aditivum

adventní den devátý, s tím i devátý vzorek.... než jsem ho dneska otevřel, už jsem chtěl frfňat, že ve třetině kalendáře krom Esclavo XO nic moc a v tom dneska vyndám z okýnka číslo devět - Olivers MAXIMO-, strejček Oliver opět nezklamal! Jak to vidíš ty, @Alamaster ?
Podívej docela mi chutnal ještě ten Origenes 18 by Don Pancho, dnešní kousek si dám na dobrou noc až se dostanu domů :) aspoň vím, že se mám na co těšit :)
 
že jo, MAXIMO je kouzelnej rum a myslí si to i ten Pavel z Rumrocku :) Zajímavej odkaz ,-) Ale dnešní Caribbean spirit taky není zlej ,-)
 
Tak dnes jsme dostali rum Presidente 19 años a když jsem viděl výrobce Oliver y Oliver, tak jsem si na vzpomněl na toto vlákno a na tebe @Vitus a fakt chutná výborně :)
 
jooo rodina Oliverova je prostě tutovka. Já dneska vytáhl z adventního kalendáře Indian spiced a připomíná mi to chutí Lizol alias nemocniční desinfekci :-/ ble
 
Podívej kluci, kde se tyhle fajnové kalendáře dají koupit...Příští rok bych si taky udělal hezký advent:D
 
Tak Zacapa měl vůni více takovou štiplavou, ale na jazyku byl chuťově jemnější, než Malteco. Malteco má vůni více nasládlou, chuťově na jazyku trochu štiplavější i díky vyššímu obsahu alkoholu. Těžko říct, osobně to vidím na těsnou výhru 20y Malteca.
 
každý máme (naštěstí) jiné chutě, u mě by těsně leč přesvědčivě zvítězila Zacapa :) Ale je skvělé ochutnávat chutě celého světa!
 
jooo rodina Oliverova je prostě tutovka. Já dneska vytáhl z adventního kalendáře Indian spiced a připomíná mi to chutí Lizol alias nemocniční desinfekci :-/ ble
Tak Presidente se jaksi už vypařil, co bys doporučil dalšího (od Oliverů)? :D
 
Back
Top