• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

    Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Mazda CX-5 2017 (KF) - obecně

Ale co chtěj zkoušet, když auto je fuč ? a v návodu ani ve smlouvě pojištění není nic o odstínění klíče

a z toho záznamu nepoznaj jestli ten šašek s tou anténou nehrál divadlo a řidič neměl origo klíč
 
Je potřeba si pořádně přečíst i VOP a zrovna jsem si tady jedny vytáhl a hned pojem
krádež - je zmocnění se vozidla, jeho části nebo výbavy s úmyslem s ním nakládat jako s věcí vlastní za podmínky, že pachatel prokazatelně překonal překážky chránící předmět pojištění před odcizením.
krádež vloupáním - je násilné vniknutí do vozidla s úmyslem se vozidla, jeho části nebo v něm uložených věcí zmocnit za podmínky, že pachatel prokazatelně překonal překážky chránící předmět pojištění před odcizením.

Je fakt, že u obou těchto případů je dovětek, že prokazování není nutné, bylo-li odcizeno celé vozidlo nebo byl-li pachatel krádeže pravomocným rozhodnutím soudu uznán vinným.

Takže si každý právník, to může vyložit po svém. Pojišťovna může argumentovat, že ze záznamu je jasně patrné, že pachatel prokazatelně nepřekonal překážky chránící předmět.
Ještě bych dal úplný nesmysl a to, že poškozený byl domluven se zlodějem, ti nahráli tuto pohádku (zesilovač, vysílač atd.) a pojišťovna bude platit. Ono klíč se dá objednat z Číny, nakódovat u toho kdo má příslušnou diagnostiku (nemusí to být autorizovaný servis), takže ani není záznam o dalším klíči.

Bohužel nové technologie, pojišťovny s nimi ještě nepočítají, že něco takového může nastat.
 
Dnes som bol vlezeny pod autom.Cely podvozok je chraneny dajakym filcom.
Pozeral uz niekto ako to je nastriekane pod nim?

Odoslané z Redmi Note 4 pomocou Tapatalku
 
Ahoj,tento týden sem si objednal CX5 2.0 benzin Revolution.
Chci se zeptat řeším boční nášlap a ptal sem se přímo u dealara a ted je udajne vyřazený z nabídky.Sem na ně zvyklej z Hondy.máte někdo nějaký tip kde objednat aby to nebyl nějakej šunt a trochu to vypadalo.A další dotaz je na boční lišty na dveře,co ty nerezové nechyta to tu nazrzlou lišku?
Jinak už se těším
 
Kdy clovek objednava neni tak dulezite, jako termin kdy byla ve slotu na vyrobu - pokud to tedy nebyla skladovka. Datum vyroby tedy asi nevis?
 
Back
Top