• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

    Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Subwoofer BOSE Wagon/Liftback

no_hits

moderátor
Člen týmu
3 623
Zdravím, už 2 dny procházím celý internet včetně tohoto fóra a nemůžu nikde najít fotky a rozměry reproduktoru z originálního subwooferu co je v rezervě. Máte někdo link případně foto? Ideální by bylo označení reproduktoru, ale to asi nikdo mít nebude. Díky
 
To auto ještě nemám = nemám VIN , navíc číslo dílu mě nepomůže, v tom katalogu rozměry reproduktoru nebo modelový číslo nebude, katalog znám dlouhý léta ho používám pro almeru. ;)
 
Nevím čí zakládat nové téma, ale napíšu to nakonec sem, subíku se to také týká a třeba se to bude někomu hodit.

Dneska jsem přišel k zajímavému zjištění - celou dobu jsem jezdil bez rezervy jen s opravárenskou sadou, jelikož jsme si myslel, že kvůli subíku se rezerva do kufru již nevejde. No p. Mikuš mě dnes při přezouvání vyvedl z omylu a mám rezervu i subwoofer. A krásně se vešlo, ještě je místo po okrajích. Jediná nevýhoda, že to teď v kufru není zcel rovné, protože původní vyplň jsem musel odstranit. Nenahrazovali jste to někdy někdo něčím? Či na to není nějaký originální díl (rezervu mám 17 palcový ráfek) Nevím či to vycpat nějakou hadrou nebo bůhví čím...
 
Ahoj, mrkni ke mě na fotky. Dával jsem 17" dojezdovou, pěnovou výpln jsem upravil a ještě se mi tam vejde lepící sada a nějaké drobnosti.

Odesláno pomocí Tapatalk
 
Ahoj, mrkni ke mě na fotky. Dával jsem 17" dojezdovou, pěnovou výpln jsem upravil a ještě se mi tam vejde lepící sada a nějaké drobnosti.

Odesláno pomocí Tapatalk

Pekné! Jak si upravoval tu výplň? To si to normálně něčím říznul? A ta dojezdovka, ta jen nějaká speciální, nebo kde si sehnal prosím?
 
Já mám klasickou velkou rezervu,sehnal jsem si kryt z GG,je tam prolis na hák a rukojet heveru,podlaha kufru je krásně rovná.Pasuje perfektně.
 
Já mám klasickou velkou rezervu,sehnal jsem si kryt z GG,je tam prolis na hák a rukojet heveru,podlaha kufru je krásně rovná.Pasuje perfektně.

Rezervu jaké velikosti tam máš? Celkem se divím že pasuje, sehnáno někde z vrakáče?
 
Já si sehnal 17" dojezdovou z gg mps od Martina (Moriarty). K plnohodnotné bohužel neporadím.

Jinak ano, odřezával jsem tu polystyrenovou výplň aby mi to sedlo.

Odesláno pomocí Tapatalk
 
Pekné! Jak si upravoval tu výplň? To si to normálně něčím říznul?
Pokud neseženeš s GG, tak ten svůj polystyren z GH normálně řízni. Stačí kus co dole přebývá. Mám ve wagonu 16" (tuším) dojezdovku v ní basák a pevné dno. Řešil jsem to samé cca před 3lety a taky jsem dlouho jezdil s pocitem, že tam rezerva je :D :)
 
Zdravím, ak niekto potrebuje na M6 GH wagon polystyrén, ozvite sa . Mám 1ks na rezanie v stave nového, vymením za niečo alebo za 20 Euro
 
A kdybyste někdo chtěl ten polystyren,ale ze sedanu,tak je také k dispozici u mne.Jako nový.
 
Ahoj pánové,

jak řešíte rezervu pokud máte místo rezervy sub. BOSE? V autě mám originál plnící sadu od Mazdy. Jenže si říkám, že to úplně nemusí být ta nejlepší volba. Například když to prorazím víc nebo někde z boku pneu. Vůbec netuším jak problém vyřešit.

Napadli mě tyto možnosti:
- vytáhnout sub. do prostoru kufru a nějak jej přidělat a dát plnohodnotné kolo
- odendat polystyren a vejde se tam plnohodnotné kolo i se subem
- nechat polystyren a poskládat tam nějak sub a dojezdovku

Díky za rady :)
 
Back
Top