• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

    Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Vychytávky a doplňky na CX-5

Já mám něco podobného, koupeno na e-bay, cca 70 Kč. Hledej "3 Button Leather Car Remote Key Fob Case Cover For Mazda 2 3 5 6 CX-3 CX-4 CX-5"
 
Ja som objednaval z ebay.de, mam to puzdro dlhsie a naozaj ma to tolko "neboli", ked napr. kluc vypadne z ruk na tvrdu zem :)
 
Toto mně přijde praktické. Ty lesklé plasty co si vymyslela mazda jsou sice hezké, ale naprosto nepoužitelné pro běžný provoz.
20180304_094156.jpg 20180304_094148.jpg
 
Poslední úprava moderátorem:
Pozdravujem chlapci,
riešil už niekto vzpery prednej kapoty? Ja som ich mal dodatočne domontované na inom predchádzajúcom aute a bol to "luxus", keď som dolieval náplne alebo čokoľvek...
 
Včera jsem na to ptal v Mazdě. Řekli mi že je to zbytečné, protže pod kapotu “nepolezu”. Jen dolít kapalinu do ostřikovačů. .
 
Existuje spousta vzper od nejkvalitnejsich/nejdrazsich od treba AutoEXE po no name z ebaye..... taky jsem o tom premyslel, ale vyslo by me jedno otevreni kapoty asi na petikilo ....
 
V posledních dvou autech jsem vzpěry měl. Ale nezbytnost to určitě není. Souhlasím s Vitusem
 
Hmmm, takže v súčasnosti nikto na CX-5 vzpery nemá? Myslel som nejakú skúsenosť konkrétnych vzpier, ak niekto má...No asi budem teda prvý...Skúsim teda nejaké zohnať.
 
Back
Top