• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

    Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Jazyk palubního počítače / Vybitá baterie v klíčku

xminis

nový člen
2
Zdar, jsem nový člen a majitel mazdičky 3, dvoulitr benzin, G 120 , druhý majitel, první Víděn, rakousko.

Mám dotaz:
1- palubní počítač v němčine, ale dotykový displej je v češtině - jde palubní počítač hodit do češtiny ?
2- Vybité dálkové ovládání, klíček jsem z dálkovohé vytáhnul, odemkl, ale nešlo nastartovat, vím že je lepší kupit baterku, ale dotaz zní.. je v autě místo, kde se klíček vloží a nastartuje i bez baterie ? (četl jsem diskuze, našel jsem jedině zahřívání klíčku v ruce :)
 
Ked som kupoval povedal mi predavajuci, aby som tlacidlo startovania stlacil klucom (tou plastovou castou), ak sa vybije bateria. Tak to skus.
 
Zdravím,

1- palubní počítač češtinu neumí, měl by jít přepnout do angličtiny tím že se dotykový displej přepne do angličtiny (lze ho potom dát zpět na češtinu)
2- vybitý klíček by mělo stačit přiložit ke startovacímu tlačítku.
 
Jojo, je to tak popsane i v manualu (doporucuju si jej prohlednout). Startovaci tlacitko generuje pole a ten klic pak najde. Takze by melo stacit jej podrzet primo nad tlacitkem pri zmacknuti.
 
Back
Top