• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

    Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Dovoz ze zahraničí

Ja mam auto z aukce z Holandska, pokud by mel někdo zajem, poskytnu kontakt. .. vozí to spolehlivej kámoš od kterýho mám z NL taky svojí M6. funguje to tak, že dáš specifikaci od motoru, výbavy až po barvu. dáš strop budget a čekáš. on má svole lidi za hranicema po bazarech a taky na výkupu na aukci v NL. pokud se něco objeví, kontaktuje tě pošle fotky a vše o autě. pokud je to třeba německo tak můžeš jet s nim klidně se svym mechanikem a zpátky už ve své Mazdě. on tam zařídí převozky atd. pokud je to jo blizko tak to dotáhne na podvalníku. co se týče NL tak opět dostaneš popis a fotky a řekneš mu "jo jdeme do toho" on pak jeho človíček přihazuje do částky kterou si dal jako strop. pokud máš štěstí a nikdo tě nepřehodí tak je auto tvoje a do cca 2-4 tejdnů ho máš na značkách před domem. oni si berou cca 10-20 tis, záleží na lokalitě / vzdálenosti a typu dovozu...
 
Já mám auto z Něměcka, někde od Mnichova. Domluvil jsem se Mazda Wágnerová Tábor. Nějakou dobu jsme vybírali a když jsme se na jedný shodli, tak ji proklepli, vyptali se na nějaký detaily, fotky, doklady a tak a když to bylo všechno cajk, tak jsem jim dal 10k za dovoz, oni pro to dojeli, koupili to za svoje prachy, dovezli to sem na valníku, udělali mi STK, dokonce mi i dojeli do mýho trvalýho bydliště (kde samozřejmě nebydlím :D) a auto na mě přihlásili. Pak jsem jim to zacáloval a odjel v novým autě :) Takže za mě spokojenost.
 
Aky je presny postup pri dovoze auta zo zahranicia?
Pridem k majitelovi, tam sa s nim dohodnem na kupe, vyplatim a vybavim prevozne SPZ s poistenim, ze. Nejde sa na urad odhlasit auto? a potom to ako funguje v CR, ked uz mam auto doma?
 
Klubáci,nemáte někdo kontakty na seriozního dovozce aut z Německa?Mám představu,že si najdu vůz a dotyčný pán se mnou zajistí převoz a všechny nutné formality k přihlášení vozu u nás.Chci někoho,na kterého se mohu spolehnout a nestáhne mě z kůže.
 
Autonazakázku.cz
p.Pipek
Spokojenost. Byly jsme pro dvě auta a už z dálky věděl že první ne a druhé pro mě je nej volba. Samozřejmě vše prohlídl a usmlouval pár stovek eur z ceny.
Kamarádský jednání. Plus dohoda za 10K ZÁRUKA na motor a převodovku na ujetí 10 000 km.za tři dny auto doma s evidenčkou.
 
Autonazakázku.cz
p.Pipek
Spokojenost. Byly jsme pro dvě auta a už z dálky věděl že první ne a druhé pro mě je nej volba. Samozřejmě vše prohlídl a usmlouval pár stovek eur z ceny.
Kamarádský jednání. Plus dohoda za 10K ZÁRUKA na motor a převodovku na ujetí 10 000 km.za tři dny auto doma s evidenčkou.

Přidávám se, i moje Šestka je dovezená přes ně :)
 
Asi takto, kvalitní auto v DE je stejně drahé ne-li dražší tak jak v ČR. Osobně doporučuji kupovat u dealerů nebo u fakt velkých bazarů. Ten článek je docela slušně napsaný a dá se s ním souhlasit. Několik lidí chtělo domluvit dovoz a u autorizovaného servisu nabídli slevu ve výši 150 Euro a to bylo auto za 15000 Euro bez DPH :D
 
Back
Top