• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

    Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

podvozek Repase ALU disků (pískování, lakování)

v ROGI disky chemicky odlakují, nahrubo obrousí záseky od obrubníků a nalakují, žádný detailing ,-) Spíš mi přijde ta cena hodně nízká.....
 
Kdyby byla vyšší jak 5 tis. tak už mám nový disk, nebo to řeším přes HAV (mam pak nad tuto hranici 0% spoluúčast).

Raději se zeptám co za to vlastně dostanu.
 
pokud řešíš jen jeden disk.. většinou se repasují všechny najednou. Nevím, jestli bych do toho šel s novými koly. Tu barvu těžko někdo v práškové lakovně trefí, bude-li lakovat celý disk. Většinou jedou podle RAL vzorníku barev..... a navíc jestli to trefila paní a bude s tím dál jezdit.... jestli mi jako rozumíš... :D
 
Bohužel rozumím :). Do lakovny bych to neposílal, oni to asi tedy v pneu servisu jen "nějak" rozbrousí, aby to bylo hladké. Otázka jestli tam má smysl tím pádem vůbec za to platit.
 
Popravde bych si ani nedelal iluze, ze to zustane poslednim sramem. I sam jsem si udelal. Kdyz ani nepocitam uplne bouchnute disky. Samozrejme ostatni muzou byt lepsi ridici a podelno-parkovaci ;).
 
i moje dva měsíce starý disky už mají zářezy... tak to prostě je, pokud auto používáš a nevozíš na podvalu na carshow .. :-(
 
Tak je to vc. broušení,kytování,lakování - jsem docela nahlodany to tam dat.

Na dotaz jestli to pujde poznat ve smyslu rozdilu oproti jinym odpovedeli, ze pouhym okem spise ne kdyz jsou disky stribrne.
 
Refresh....

Borci, dokazal by nekdo shrnout (ne)vyhody klasicke lakovani vs. praskova barva? Nebo jine technologie? Jde mi o pekny vysledny efekt a hlavne trvanlivost. Chtel bych pres zimu hodit kola nekam na tmavy lak (machine grey anebo cerna) a hlavne nechat opravit jeden lem...je zubaty od obrubniku. Tip na spolehlivou firmu Brno-Vyskov-okoli? Diky.
 
Jen dodám, že mé obavy z viditelnosti opravy byly zbytečné. Nelze ani na druhý a třetí pohled poznat, že kolo bylo opravované. Ve výsledku oprava někde okolo 500 Kč vč. přezutí, takže za mne palec nahoru.
 
Refresh....

Borci, dokazal by nekdo shrnout (ne)vyhody klasicke lakovani vs. praskova barva? Nebo jine technologie? Jde mi o pekny vysledny efekt a hlavne trvanlivost. Chtel bych pres zimu hodit kola nekam na tmavy lak (machine grey anebo cerna) a hlavne nechat opravit jeden lem...je zubaty od obrubniku. Tip na spolehlivou firmu Brno-Vyskov-okoli? Diky.
Za mě komaxit. Vydrží hodně, , hlavně v zimě
 
@shr3k-u, ja mel pocit, ze jsi tu relativne nedavno na foru zminoval neco ve smyslu, ze jsi "objevil" nejakou novou firmu, co se zabyva renovaci disku za slusnou cenu. Ale vubec se mi nedari najit ten prispevek s objevem.

To je to, co jsi mi doporucoval vedle? Matne si vzpominam, ze tam mozna byla nizsi cena (ikdyz to mohlo byt jen to stejne bez DPH).
IMO by to bylo nejlepší, prodávat to na nějakých "originál" kolech, už jen kvůli foto. https://www.renovace-alu.cz/ by asi pomohla s nějakou "skorotovární" podobou.

Ja nevim, jestli to mam nechavat renovovat pred tim, ikdyz bych chtel udat jen ty disky samotne.
 
v ROGI se s tím moc nemažou a dopředu na to upozorňujou, že jde jen o hrubou repasi, tzn opilovat a nazdar do barvy. Pokud člověk není úplnej leštiklička, tak to stačí - taky jsem tam nechával dělat kola na GH
 
Ale ty tvoje bych radši poslal/dovezl do Mostu, tam si s tím víc vyhraje.
Pokud je ted chci ale jen prodat, tak by mi mohla stacit i jen takova praskova lakovna, kdyz je uvedu do skoro-puvodniho stavu. Teda nejake to male zabrouseni mozna. Ale jinak?

Proto bych je nejradsi prodal "as-is" (srovnane budou) a pak, at si je nekdo nalakuje, jak by chtel. No uvidiime, proste zkusim hodit inzerat a pak budu resit, co s tim dal.
 
Ja teda s renovace-alu.cz moc spokojenej nejsem. Vylozene spatny to neni, ale uplne dobre to taky nevypada. Muzu pak nafotit. Prezouval mi to borec v servise a mel stejny nazor.

Odesláno z mého XT1635-02 pomocí Tapatalk
 
Back
Top