• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

    Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Páté dveře a pípání

MaTez

výkonný člen KLANu
164
Pokud už to tu někde bylo, předem se omlouvám, ale....nenašel jsem:-( a možná je to pouze naivní dotaz, neskutečně mne však točí pípání pří otevírání a zavírání zadních 5tých dveří u CX-5 KF - nemáte někdo, prosím zkušenosti s vypnutím?
 
Já mám s pátýma dveřmi jiný problém.Dálkovým ovladačem odemknu auto,ale páté dveře zůstanou uzamčené.Ani opakované zamčení a odemčení nepomáhá.Abych je odemknul musím otevřít dveře u řidiče.Za rok a půl se mi toto stalo asi 3x.
 
Ahoj, tak to nevím, mám tři tlačítka. Ale stalo se mi už asi třikrát (během víc než roku) že mi nešel kufr otevřít vůbec, musel jsem nastartovat a zase chcípnout motor a pak to šlo. Napadá mě - na kufru je taky ještě zamykací tlačítko, furt na něj zapomínám, příště to zkusím. Zkus to taky, třeba to pomůže. Je takový malý kulatý jako na dveřích.
 
Pokud už to tu někde bylo, předem se omlouvám, ale....nenašel jsem:( a možná je to pouze naivní dotaz, neskutečně mne však točí pípání pří otevírání a zavírání zadních 5tých dveří u CX-5 KF - nemáte někdo, prosím zkušenosti s vypnutím?
V kufru je zvuková signalizace. Jinak přeprogramovat jednotku PLG. Ale s tím ti neporadím, myslím, že není volne programovatelná.
 
Mě se to stalo taky parkrát,nevím co s tím
Poptám se v servisu
Tak jsem se v servisu poptal a řekli mi toto:pokud se 5 dveře neodemknou tak to dělá mikrospínač v zámku řidiče.Ověříl jsem si to když jsem zase jednou nemohl otevřít 5 dveře tak jsem pěsti bouchl do zámku řídíče a ejhle auto se odemklo.Údajně je to na výměnu zámku.
 
Back
Top