Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Kolem 5200 Kč/ksKolik vychází?
Samsung S22 256GB Tapatalk
Pokud mas na mysli Barracuda Summa, tak ty jsou ET43, cili u me bez sance. Maji stejny pocet paprsku, jinak jsou pomerne odlisne, maji ty paprsky vytlemene ven, to presne ja na kolech nemam rad. Nejlepsi je ovsem cenovka - cca. 10.000 Kč/ks.Celkem podobný jsou třeba i ty Barracuda Summo.
Váží 8,7kg 8x18 a jsou černý nebo bronz.
Cena je 8000 za kus.Kolem 5200 Kč/ks
Pokud mas na mysli Barracuda Summa, tak ty jsou ET43, cili u me bez sance. Maji stejny pocet paprsku, jinak jsou pomerne odlisne, maji ty paprsky vytlemene ven, to presne ja na kolech nemam rad. Nejlepsi je ovsem cenovka - cca. 10.000 Kč/ks.
P. S. : navic ve me evokuji Sergeje Barracudu a to nechces
Dopo jsem na ně chtěl dát tip, když jsem to tady pročítal a pak jsem si řek, že nebudu trapnej a nebudu doporučovat něco, co mám sám na autě. Před lety jsem řešil na Celicu nutnost dopsání 15" kol kvůli upgradu brzd a z tý bídy (lákala mě spíš kola bez homologací) jsem nakonec vybral wizardy, protože váha + vzhled + gunmetal + hlavně typový list. A musím říct, že pro mé ježdění naprostá spokojenost. Jen pokličky jsem zakarbonoval, nelíbily se mi barevně.Safra, 8x18, moznost 225/40/18, vaha 9.1 kg. Sice nejsou cerne, jak jsem chtel, nybrz jakasi gunmetal matna, ale jsou pekne
Safra, 8x18, moznost 225/40/18, vaha 9.1 kg. Sice nejsou cerne, jak jsem chtel, nybrz jakasi gunmetal matna, ale jsou pekne
Foto ilustracni
Zobrazit přílohu 50271
Psal jsem totéž co ty a napadlo mě podívat se ať nejsem za blbce a hned vyskočila varianta 5x114,3 . Tak sem nebyl sám...Majú ale iba 4 dieri. Mazda má 5 nie?
Pěkný takže co na ně nakonec půjde? 225/40 nebo 215/45?
Motec MCR2 - 8x18 ET50 5x114,3 - mají 8,2kg.Nevim, jestli do nich pujdu, jen se mi libi. Mam tech kandidatu vice. Na ty Wizardy dle vseho pujde legalne pro BN dostat 225/40/18. Do hry se nakonec dostal i Motec s modely MCR2 a MCR4, kdy tez zrejme pujde i pneu 225/40/18, ale disk musi mit ET50. Za me teda spis MCR2, libi se mi vic a vaha 6.9 (dle vyrobce) je vskutku zajimava (ale dost draze zaplacena).
Jj ty se mi už osobně nelíbí ale každý má jiný vkus.Jo, mas recht, uz na to koukam. Bral jsem to ze stranek vyrobce, ale porad se to tam prepinalo, spravna hodnota je tedy 8,2.
Jeste tam maji MCR5 ultralight evo, ty vypadaji hodne zajimave, ET 48, ale neni tam dal skoro zadne info, novinka 2024.