Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ceny a výběr slušný Díky za tipKluci mrkněte na www.mroauto.cz Podle mě bezkonkurenční ceny a hlavně značkové díly
Bohužel na dvojku tam buď nic z toho, co bych eventuelně potřeboval nemaj, nebo nemaj skladem...Kluci mrkněte na www.mroauto.cz Podle mě bezkonkurenční ceny a hlavně značkové díly
S tím bych nesouhlasil, ono značkový díl je také rozdíl, nýbrž je hodně co jsou jen břebalené, nebo se jen tváří jak originál a jsou z Polska či Číny a poznáš to na obalu. Když si to objednáš a zjistíšto až to dojde tak akorát řešíš problém, už jsem se setkal s Zimmermany z Číny, stejná krabice a psaná činštinou.No jestli to jsou poláci nebo nejsou je podle me jedno. Tak jako tak nabízej značkové dily i repliky...takže je na každém co si u nich objedná.....