- 2 703
Přesně tak. A na venkovní plasty používám přípravek od Doris. Taktéž nemá chybu.
Samsung S22 256GB Tapatalk
Samsung S22 256GB Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Aktivní pěna na sklo od Wurth a jemný hadřík.. žádná jaderná fyzika je to jenom sklo. myslim, že by postačil i obyčejný Iron.. důležitější je ten hadřík, tam použít třeba ty jemné na brýleAhoj, čím čistíte ten výklopný štítek (HUD) před řidičem? 5 let jsem na to nesáhl a už by to asi chtělo.
já když čistím jednou ročně okna zevnitř tou pěnou na sklo, tak potom vezmu i jemný hadřík pěnou ho navlhčím a otřu z obou stran to sklíčko (nebo plexi nevim). nestříkám tu pěnu přímo na něj. funguje pořád stejně a vyčistí to pěkně.Je to sklo? Pusobi jako plast . Navic jsem se obaval, aby na tom nebyla nejaka ochranna vrstva, ktera by sla za pouzuti chemie dolu...
Já mám volant taky měněný v záruce před pár týdny a na jaře to ošetřím tímhle snad to bude OKjá se zase vracím k tomu volantu. Ještě jsem nenašel odvahu to šmudlat. Volant je měněn za nový v rámci záruky a stále má krásně matný povrch, ale i tak ho šmudlám v rukách už třetím rokem, takže v místech, kde se většinu času drží je už nepatrně lepivý a nějaká špína a pot asi bude. Koupil jsem tehdy od Dodo Juice ten čistící ubrousek na kůži, ale občas se tu psalo, že to dost žere i barvu kůže a že to navíc je třeba poté ošetřit sealantem? Mám obavy, abych volant zbytečně nezkur..... Ono je něco jiného čistit starý oleštěný volant, kde bude vždy zaručeně lepší výsledek než na pohled stále nový a matný volJá mám volant měněný taky v záruce před pár týdny a na jaře to udělám tímhle
já to ještě komplet nedělal - chystám se na jaře, jen jsem měl na sedáku u řidiče nějaký flíček, co nešel dolů a šlo to krásně sundat tímhle a barvu to našteští nepouštěloOdporucam cistic nariedit 1:1 s destilovanou vodou. Na mojej GH sedacky pustili farbu s tymto cisticom - ale maju hodne odzite a predsa len nie su nove.