Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Mam ramecky navic a rad bych se jich zbavil. Jsou uplne novy. Dnes nebo zitra?Zdravím řidiče a řidičky z Moravy
Někdo protáhnout mazliky nebo se jen sejít pokecat nebo někdo kdo by měl navic rámečky mazdaklanu?
Mam ramecky navic a rad bych se jich zbavil. Jsou uplne novy. Dnes nebo zitra?
Něco se chystá už v nejbližší době, .. řekla bych tak únor/březen, spíš únor.. co se týče LEDkování, tak to zodpoví sám velký samuraj @Natural, což?Zdravím jsem nový na tomto fóru mám Cx3 Takumi poslední facelift chtěl bych se zeptat kdy se bude konat nejbližší době ,no samozřejmě až bude teplo sraz nejlépe Morava.Diky za info. No a samozřejmě bych taky rád oledkoval
Březen je lepší ale asi jen pro měNěco se chystá už v nejbližší době, .. řekla bych tak únor/březen, spíš únor.. co se týče LEDkování, tak to zodpoví sám velký samuraj @Natural, což?
Taky by mě zajímalo. Udělal bych něco, ale jsem tento měsíc vytížený... Leda že by to bylo v týdnu.Ahoj, funguji tady jeste nejake srazy?
?