Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Čistič mám z práce, video u toho mají a moc se s tím neserou. Odmastit, odloupnout, nalepit a za chvíli nemáš co dělat . I když u některých výrobců ještě doporučovaly podlepit silikonem, ale nechápu proč, pokud ty pásky drží tak jak říkáš
Podívej kde jsi sehnal to logo? to vypada super..Sú strašne poddimenzované to iste bolo aj na cx-3 tam som tiež menil na take:Zobrazit přílohu 24466
např. https://www.aliexpress.com/wholesal...eShip=n&SortType=price_asc&page=1&groupsort=1Podívej kde jsi sehnal to logo? to vypada super..
Pridávam zaujímavý námet na vylepšenie zadného osvetlenia CX-5, aby zodpovedalo dnešnému trendu nových áut
Kto to bude mať ako prvý? Aj video montáže...Zobrazit přílohu 32509
Pridávam zaujímavý námet na vylepšenie zadného osvetlenia CX-5, aby zodpovedalo dnešnému trendu nových áut
Kto to bude mať ako prvý? Aj video montáže...Zobrazit přílohu 32509
další level bude KITT z Knight Ridera alá Kia ?
Mne to bliká krajšie ?????další level bude KITT z Knight Ridera alá Kia ?
Náhodou jsem si všiml tvé otázky po těch 10 měsících No to by věděl jen ten původní majitel, od něhož to koupil, ale neměl čas se tím zabývat. Ale pokud se pamatuji, tak v té době to byla móda.@MichalP A k čemu tam ta modrofialová světla vlastně měl?
Poznám to aj som kúpil prezentovali že to nabíja 15w keď sa to zmeralo tak to bolo okolo 2,8w čiže ? Ako veľkosťou sadlo aj všetko ale nabíjanie ako mŕtvemu cvičky..a eštekeď si položil mobil jedna brzda kruhový objazd a mobil letel ??? neodporúčam
Díky za referenci, vypadalo to zajímavě..Poznám to aj som kúpil prezentovali že to nabíja 15w keď sa to zmeralo tak to bolo okolo 2,8w čiže ? Ako veľkosťou sadlo aj všetko ale nabíjanie ako mŕtvemu cvičky..a eštekeď si položil mobil jedna brzda kruhový objazd a mobil letel ??? neodporúčam
Nie ..dával som prestriekat hranu tak musel doleTen nápis z kapoty z príspevku 169 ti uletel pri umývaní?
Ahoj ..ja som to mal ..skús plastik dip …jednoducho sa nanáša zvládneš to aj sám ..z ebay keď ti príde ten rám je z 2 kusov a stavím boty že nesadnú na 100% mne ako prišli skúsil som a išli do smetia …Zdar majstri, irituje ma chróm okolo masky. Dával to niekto do lesklej čiernej. Zväzujem ci kúpiť onieco z Ebay alebo to doma niečim strieknuť?