Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Hoši hoši. Vy mě asi doposud neznáte jaký jsem magor na čistotu. Zde asi největší. To je sprej na kuny a funguje stejně jako impregnace na plasty. Takhle vypadá motor po ošetření. Nic nikde nelepí.To je pak radost v takovým motorovým prostoru něco dělat
no to ony nepolezou do garaže to nejspiš ta chalupa jak pišeš asi nainstalovat tu plašičku a raději časteji to kontrolovatwtf.. tak ja jdu shanet ty veci jak pisete .. diky !! je to ale divny, s autem se dost casto jezdi ty jo
mate nejkay tipy na ty spreje? ja doufam ze to bylo jen kdyz jsem byl na chalupe.. tam kde ted bydlim jsem uz ctvrty rok a nic ani si nikdo nestezoval z baraku ze by do garaze lezly kuny..
Prosím těNa kolik vyjde ta izolace? Budu muset taky koupitJá to "opravil" nákupem nové izolace kapoty a el. plašičky. Od té doby mám klid. Už několik let.
jaky mas auto? na moje to vychazi takto asi ..Prosím těNa kolik vyjde ta izolace? Budu muset taky koupit
no prave... ta garaz je dost nedostupna a hlavne nevim co by tam delala ... to by musela vlez tam, nakousat a odtahnout to nekam do lesa nebo tak ... na ty chalupe si dam pozor ..no to ony nepolezou do garaže to nejspiš ta chalupa jak pišeš asi nainstalovat tu plašičku a raději časteji to kontrolovat
Rozumné a hned bych dal ten plasic aby nerozkousala i ten novýno prave... ta garaz je dost nedostupna a hlavne nevim co by tam delala ... to by musela vlez tam, nakousat a odtahnout to nekam do lesa nebo tak ... na ty chalupe si dam pozor ..
Ted to budu chvili sledovat ale myslim si ze to bude dobry.. jen teda koupim novou
Mazda 6 gj 2013 121 kWjaky mas auto? na moje to vychazi takto asi ..
Ja asi koupim novou ... chvilku to budu ted sledovat a pokud se to nebude rozsirovat, tak koupim novou a neresim ... (pravdepodobne chalupa)
To tam na tom deklu drželo nalepený?Stránka, dvě dozadu, třeba takto... 3,5 roku to dalo a akorát prodána i s tím.
Opravdu drželo, kontroloval jsem to první týdny (strach z působení tepla motoru), ale pak už jsem to nechal a "nic".To tam na tom deklu drželo nalepený?