Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
"Svolávačky" jsou servisní akce, které dělá výrobce v případě, že je výrobek ohrožuje bezpečnost - nezávisle na záruce. Tady je řeč o servisní informaci pro řešení záručních oprav a taková SI pro M6 není.
Aha děkuji, já jen jestli mám Mazdu otravovat s tímto problémem"Svolávačky" jsou servisní akce, které dělá výrobce v případě, že je výrobek ohrožuje bezpečnost - nezávisle na záruce. Tady je řeč o servisní informaci pro řešení záručních oprav a taková SI pro M6 není.
Jdi do toho.Aha děkuji, já jen jestli mám Mazdu otravovat s tímto problémem
Apropo mít právníka, tak bych se s mazdou soudil ať mi vymění displej, protože při couvání to může mást a můžu sjet třeba ze skály, kvůli výhledu z kamery viz. aféra s reklamou Land Roveru
Nakonec vyřešeno náhradním displayem z vrakoviště za 3500 . Vyměnil jsem si to pak sám.Z mazdy si vypitaj kód náhradného dielu aby si to mohol googlit, prípadne vrakovisko alebo alternatívy z cajny.
Ahoj, mám stejný problém u mé CX-5 2019. Utíral jsem displej vždy pouze suchým hadříkem nebo mírně navlhčeným vodou. Ale dnes bylo při těch vedrech něco jinak... čím více jsem se snažil, tím jsem stav akorát zhoršil. Čím si prosím tě setřel tu oleofobní vrstvu?Opravit se to nedá jen vyměnit za nový pokud to uzná servis. Já jsem setřel oleofobní vrstvu z displeje a nalepil ochranné sklo z Aliexpresu.
Ahoj, Ludvo, obávám se, že se mi povedlo totéž ... můžeme se zkontaktovat, abys mi popsal, jak jsi to vyřešil? Mailem na dusanfiedler1@gmail.com ?Opravit se to nedá jen vyměnit za nový pokud to uzná servis. Já jsem setřel oleofobní vrstvu z displeje a nalepil ochranné sklo z Aliexpresu.
Včera jsem absolvoval totéž, protože neagresivní ubrousky na dětskou prdýlku prd setřely. Okenu ani Iron jsem neměl, ale vzal jsem doma něco podobného s stejným složením. Nakonec přiložil ochranné sklíčko:Zdravím, píšem skúsenosť,možno to niekomu pomôže. Na displeji je nanesená nejaká ochranná olejová vrstva ktorá aj mne (Mazda cx-5 2018) ,,popraskala,, Na zahraničných weboch som sa dočítal že na to funguje nejaký špeciálny cleaner, ja som vyskúšal obyčajnú okenu ktorú som naniesol na malú utierku a pomaly displej vyčistil,vyzerá ako nový. Trvalo to asi 15 minút.Síce nemá tu ,,ochrannú,, vrstvu,ale vyzera parádne. Neprekáža mi to lebo ja dotyk vôbec nepoužívam , všetko ovládam cez joistic.
To bude "zapocené" zevnitř. M6 oleofobní vrstvu ještě nemá. Leštění ani kryt to podle mně nevyřeší. Rozebrat a vyčistit zevnitř.Pripojím sa aj ja. Mám pravdepodobne tiež poškodenú oleofóbnu vrstvu, len u mňa to vyzerá ako kvapka stečená po displayi dole. Riadim ho zásadne mäkkou handričkou na sucho, aj to málokedy, pretože ho nechytám prstami a používam výhradne ovládacie koliesko. Všimol som si to včera, keď deň predtým stálo auto vonku v teple pri kúpalisku (ináč stojí v garáži a teraz jazdím väčšinou na skútri), neviem o tom, že by som na to niečím frkol, no ale nejako sa to už stalo...
Prikladám fotky, myslíte, že je to tiež tá vrchná vrstva? Zase, čo iné by to mohlo byť? A teraz čo? Vyčistiť isopropyl alkoholom a nechať tak. Príp. nalepiť ochranné sklíčko z Ali? Predpokladám, že dotyk (aj keď ho nepoužívam) by mal fungovať aj potom - či už so sklíčkom alebo bez...
Ďakujem.