Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Bohužel, to není chyba jen tebe...Nějak tu zmizely všechny včerejší příspěvky těsně před srazem a po srazu, nebo je chyba jen na mojem přijímači?
Se moc nesměj. Tobě jsem včera večer psala zprávu ohledně dílů a taky je smazanaAsi kombinace slov udat/bonbony/škola byly už asi moc a někdo to raději smazal...
Psala jsem jen to, že se máš na ty čepy vyprdnout, že to klepání jde dost z vrchu tak že to tím nejspíš nebudeA bylo to něco dalšího mimo to, co jsme se bavili?
Jeden expert tu trochu moderoval a vymazal toho mnohem víc, takže bylo nutné vrátit se k sobotní ranní záloze.Nějak tu zmizely všechny včerejší příspěvky těsně před srazem a po srazu, nebo je chyba jen na mojem přijímači?
Bylo nás nakonec 13 aut, přijel nám tam i gumbalkan fotky budou, až @Weazly44 zpracujeTak jak ten sraz dopadl? Dorazil tam někdo? Budou z toho i nějaké fotky? A kdo to tady promazává? Jsem si myslel, že tady je to svobodné médium....
Budeme nejaktivnější z celé ČR!No to doufám Ještě, že tu máme tu naši @Katka_S, která se nebála a začala s Mírou ty srazy na Ostravsku pořádat
To už jste.Budeme nejaktivnější z celé ČR!
Byl to superb, a naschvál to musel postavit vedle nás, dement, přitom parkoviště všude jinde poloprázdnéNení tam čirou náhodou jedna oktávka?