Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Otázkou však bude, kdo by ten striptýz dělal ?Bude štriptejz ?
Samozřejmě ten, kdo první vykřikl ?Otázkou však bude, kdo by ten striptýz dělal ?
To bude nejspíš překvápko ?Tak co, kolik se nás teda sejde? ???
Ahoj trošku nestíhám,chci se zeptat už v 11 je tedy odjezd na oběd ?Bližší info ke srazu:
V 10:00 sraz v Dolních Vítkovicích - tady ZMĚNA, sejdeme se na parkovišti u Národního zemědělského muzea, 49.821486,18.280783
V 11:00 odjezd na oběd - Restaurace Ondráš, Ostravská 140, 739 25 Sviadnov
Po obědě projížďka směr Frenštát pod Radhoštěm - upřesní se na místě, podle toho, kdo se bude chtít projet ? a taky podle počasí.
Těšíme se ?
Jj, v 11 bychom chtěli odjet na oběd. V kolik bys dorazil?Ahoj trošku nestíhám,chci se zeptat už v 11 je tedy odjezd na oběd ?
Před 11 bych mohl stíhat ?Jj, v 11 bychom chtěli odjet na oběd. V kolik bys dorazil?
Počkáme, stejně tu kecáme zatím ?Před 11 bych mohl stíhat ?
??? Zéér gutDíky všem, co dojeli, za účast. ?
Díky, tak snad příště ?Pěkné fotečky ? škoda, že mi to vyšlo jen na chvilku no ?
Fotky pěkné, ale nenech ostatní čekat moc dlouho, ať vidí o co přišli... ?Zde je pár fotek ze srazu https://eu.zonerama.com/WeazlyPhotography/Album/9718460
Snažil jsem se ať má každý pár fotek svého auta a hlavně @MAN už si nemůže stěžovat že jsem mu neudělal fotku ?
@Wawra ty fotky za jízdy ještě musím upravit, dneska už to nedám ?
Budu se snažit ?Fotky pěkné, ale nenech ostatní čekat moc dlouho, ať vidí o co přišli... ?
Ále, tos neviděl naživo to moje.. Špindíra největší ?? to jen tak na fotkách vypadá. A odřená je taky ?Mě fascinuje, jak jsou všechna ta auta naleštěná. Neuvěřitelné. Já na žádný sraz nemůžu s tou mojí špinavou odřenou károu