Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Original mazda jsou Densooriginal Mazda, mám ich už rok a keby som ich raz v zime neodtrhol primrznuté na okno, tak doteraz bez jedinej vady
Na prdejdilu.cz . Dneska jsem si je byl vyzvednout a musím hned napsat varovnou zprávu. Všiml jsem si, že krabice u stěračů (550 a 450) jsou rozdílné, tak jsem se hned dal do debaty s prodejcem. Prý, že mění dodavatele a 550 je už od toho nového dodavatele. Tak jsem doma zkoumal a od nového dodavatele je na gumě stěrače nápis NWB Na 450 od starého dodavatele tento nápis není..Natural: Kde jsi je kupoval?
Na prdejdilu.cz . Dneska jsem si je byl vyzvednout a musím hned napsat varovnou zprávu. Všiml jsem si, že krabice u stěračů (550 a 450) jsou rozdílné, tak jsem se hned dal do debaty s prodejcem. Prý, že mění dodavatele a 550 je už od toho nového dodavatele. Tak jsem doma zkoumal a od nového dodavatele je na gumě stěrače nápis NWB Na 450 od starého dodavatele tento nápis není..
Teď jsem na netu hledal info a našel jsem jen nepodložené a nejednoznačné info. Někde se píše, že NWB je značka, která je v zastoupení Densa. Ale nic konkrétního jsem nenašel. Kdo by měl nějaké konkrétní info o těchto značkách, budu jenom rád za objasnění
Nicméně jak budu doma u aut, tak kouknu schválně na všechny 4 stěrače, jestli se na nějaké gumičce objevuje značka NWB. Pokud na žádném NWB nebude, tak budu aspoň testovat kvalitu a z prodejdilu už kupovat "kopie" nebudu
Dám potom vědět