• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

    Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Vizitky MazdaKlan.cz

shr3k

správce
Člen týmu
Ověřený uživatel MazdaKlanu
6 291
Pokud máte chuť a čas, můžete propagovat klan těmito epesními vizitkami, které mě motivovali vytvořit Annax s Vitusem... ;)
 

Přílohy

  • MazdaKlan vizitky.pdf
    58,4 KB · Zobrazení: 330
Pokud máte chuť a čas, můžete propagovat klan těmito epesními vizitkami, které mě motivovali vytvořit Annax s Vitusem... ;)
Natisknuto, rozstříháno... Teď už jenom narazit na pár kousků na parkovišti někde ;) A jednu od Annax jsem zrovna vhodil nedalekému sousedovi do schrány.
 
Tak co klaňáci, jak jde rozdávání vizitek? :cool:
Já naznal, že nám tu nějak zatím nefrčí 2ky, tak jsem za sobotu hned pár ovizitkoval za stěrač :happy: No musím si natisknout a zalaminovat zase dalších pár papírů vizitek :)
2016-04-02-5975s.jpg 2016-04-02-5976d.jpg
 
tak dneska v práci na odpolední jsem si s dovolením taky pár kousků natisknul a zalaminoval ( bohužel nám nešla barevná tiskárna :( ) a teď budu sledovat každou Mazdu :DIMG_20160404_225628.jpg
 
dneska při výměně oleje mi servisák říká, že prej mu taky někdo dal vizitku za stěrač jeho GH, ale že to ignoroval ... ostatně ignoruje i moje osobní doporučení na KLAN, že prej na internet nemá čas :D nekázeň toto
 
Já sice na autě nic nalepeného nemám (nechci) a ani vizitky nerozdávám (jsem plachý), ale v poslední době mám nutkání ji někomu vrazit (vizitku) :D. Proto jsem si uplácal 2 návrhy, které si nenechám pro sebe, a přikládám je k tomuto příspěfku. Nejsem grafik, tak pokud tu nějací jsou, snad mě nezlynčují.

První návrh je klasická vizitka o standardních rozměrech 0,00009x0,00005 km. Teoreticky, když zaujme a najde se tu pár bohatých dobrodinců (nebo hodně poctivých :D), tak by se na to dalo složit a vytisknout strašlivě moc vizitek a mít je pak na slušném papíře a rozdávat a rozdávat... (případně jsou mezi námi piloti, mohli by něco rozhazovat nad obydlenými oblastmi).

Druhý návrh je takový (mo)mentální nápad pro příznivce ostrých rysů (rozměrově 1/2 klasické vizitky), pár jsem jich dal vedle sebe, můžete si je zkusit vytisknout a zabavit potomky s nůžkami. Hotové řešení - můžete rozdávat hned po vystřižení :)

Pokud jsem zas vymyslel nějakou kravinu, tak se omlouvám, já už jsem prostě takový :angelic:
 

Přílohy

  • mk-vizitka.svg.2016_04_05_12_32_59.0 bob.pdf
    247 KB · Zobrazení: 132
Má cenu dávat vizitku za stěrač MX-5 když je venku hezky? Nemá, lepší je ji vložit přímo to interiéru :D :cool:
2016-05-07-6693.jpg
 
Tak jak se rozdává klaňačky a klaňáci? :D Já se musím pochlubit, že jsem musel natisknout další kusy A4, jelikož jsem všechno zase rozdal za stěrač :happy:
Mazdár
 
Tak dnes jsem vystrašil jednoho človíčka, který zaparkoval Mazdu Premacy u našeho Penny. Na dotaz, jestli je to jeho Mazda, viděl jsem strach v jeho očích, jako kdyby něco provedl. Při předání vizitky MK se mu očividně ulevilo.
 
Tak dneska se zadařilo. Hned dvě krasavice jednou ranou :) Doufám, že majitelé se sem díky vizitce za stěračem podívají ;)
2017-01-30-9251.jpg
 
Já si někde až se uvidíme vyžádám taky nějaké vizitky. Když jezdíme do Zlína do Centro Zlín, tak tam pokaždé pokukuji jestli tam někde nestojí nějaké další mazdy. A někdy stojí, tak si vždy vzpomenu, že je škoda, že nemám vizitku. Hned bych jí tam hodil za stěrač :).
 
No to je fakt :). Mě už napadlo, že bych si nějaké udělal a nechal někde vytisknout. Jen se k tomu nemůžu pořád dokopat.
Btw. máme tu na fóru nějaký vzor jak to vypadá ta vizitka?
 
No to je fakt :). Mě už napadlo, že bych si nějaké udělal a nechal někde vytisknout. Jen se k tomu nemůžu pořád dokopat.
Btw. máme tu na fóru nějaký vzor jak to vypadá ta vizitka?

První příspěvek tam je vzor, osobně je doma tisknu na fotopapír A4 a pak je rozřežu.
 
Back
Top