- 1 383
Poslední úprava moderátorem:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
ahoj mam takyto problem zahmlievanie celneho skla a co s tym robit neviem na ake fora sa obratit o radu vcera kus zaprsalo a to celne sklo hned zarosene a nejak sa mi nedarilo to uplne odstranit co zapnut aby to bolo ok? dnes sa chystam aj do servisu do zlina spytam sa aj tam ale znova prsi a cesta bude zas spatna s orosenymi sklami dikCelé forum je ti plně k dispozici včetně mě
s klimou sa snazim opatrne som srdciar po infarkte bez toho to nejde len ventilator na celne sklo asi nepomoze a co to druhe tlacitko s prava ?a nevypínáš klimatizaci...?
to chcem vyskusat potom sa ozvem dik
to mi sice pomohlo ale nie uplne asi ta klima ma neminie alebo skontrolovat palubne filtre este ale jak zistim ci su ok asi len ked ich vymenim a ak sa nic nezmeni skoda penezRozmrazování čelního skla si zapne klimu. Pokud kolega nechce použít klimu tak jedině přepnout ručně směr proudění vzduch na sklo a zvýšit rychlost větráku.
a ano tej klimy sa kus bojim som cerstvo po infarkte asi 4 mesiace tak sa snazim kus omedzovat kym sa nedam viac do kopyto mi sice pomohlo ale nie uplne asi ta klima ma neminie alebo skontrolovat palubne filtre este ale jak zistim ci su ok asi len ked ich vymenim a ak sa nic nezmeni skoda penez
ako to zistimNemáš mrtvý kabinový filtr?
To, co ti navrhuje @Max je jen jiný způsob, jak se zbavit vlhkosti, která v autě je po tom co tam jsi, co jsi přinesl na botách .... a která při nízké teplotě okna způsobuje jeho zamlžení. To, kdy bude vhodná teplota, aby se okno zamlžilo bude záležet na počasí, takže třeba za 5 dní. Je to možná divný, ale jestli sis tam nanosil vodu, tak se jí musíš nějak zbavit. A jestli vyvětráním nebo pohlcovačem je na tobě.@Max6 dík za typ. Vyzkouším.
To auto teď stalo cca 5 dní bez povšimnutí, takže pochybuji že by mělo vliv, že bych před pěti dni auto nevyvetral při odchodu.
Možná více věřím teorii Honzy, že čím více utesneno tím více možnost vzniku mlžení.
Ale pak nechápu proč se mlží stejně i staré netesne vrány...
Samozřejmě ráno už zamlzeno nebylo a po čas jízdy i za deště se mi to nestává.
Samsung S22 256GB Tapatalk
No a take pozor na vnitřní cirkulaci. Někdy ji zapnu, když jedu za smradlavým turbodehtem aj., a po čase se žena diví, proč nevidí skrz sklo No a samozřejmě nastavit kombinaci výdechů, aby šel vzduch na čelní sklo a nešetřit ventilátory. Znám dost kolegů z firemních jízd, kteří nepouští ventilátory na čelní sklo, že stačí nápor vzduchu zvenku. A pak se za vlhkého počasí také diví, že se jim sklo mlží. Já mám ventilátor běžně na 3. stupni.a nevypínáš klimatizaci...?