Martin Pospa
člen KLANu
- 17
Ahojte, zkousel/udelal uz nekdo upgrade brzd na Wilwood nebo Brembo na KF. Moc info jsem nenasel ani na netu. Zajimalo by me jestli a jak je to proveditelne a jestli to dava smysl.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
@Akres Roudin To jsem mu chtěl navrhnout, nicméně na Allegru zřídka a nový třmen stojí desítku.
Asi se tam CX-9 vyskytuje častěji.Na Ukrajine komplet obe strany predávajú cca za 300-350$, na ebay tiež toho majú dosť.
Pokud by někdo chtěl, mám tu jedny krásný originální dvoupístky i s úchytem destiček (ten je alfa-omega sehnat) na předek pro CX5 2.5 Turbo Ale jsou ve stavu v podstatě novém, takže nejsou za vrakáčovou cenu.
Samozřejmě pasují na BM/BN/GJ/GL.
Pravou i levou, ale dávám jen jako komplet.Ahoj,
Ja by som mal záujem. Máš ktorú stranu?
Cena je 13500Kč za oba dohromady (včetně úchytů destiček a nového příslušenství).Ahoj. Pokud pasuji na moji CX-5, jaka je cena?
Já bych měl pak taky zájem, jestli budou, protože budu brzy taky řešit brzdy.Tak asi prodáno (to bylo rychlý).
Pokusím se sehnat další, ale sehnat nějaký pěkný a hlavně i s úchytem je trochu problém.
Max6: Myslím si, že o tie originální dvoupístky i s úchytem destiček z CX-5 KF turbo bude určite veľký záujem, zvlášť ak pasujú bez potreby nejakých neorigo úprav...tiež by som ich rád vymenil za doterajšie jednopiestikové... Vieš dať nejaký obrázok alebo link ako vyzerajú? A skutočne pasujú bez problémov ako keby "plug and play" ? A kotúče zostávajú pôvodné ako má CX-5 KF (EÚ) bez turba??