• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

    Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Cizí značky aneb proč být (ne)věrný japoncům

Ja jsem asi divny, ale me se Alfa Romeo vozy temer nikdy nelibily (a vsichni se na me tvarili, ze jsem spadl z visne, protoze to prece jsou skoro nej auta). Teda ne uplne, spis me neoslovovaly. Ta Giulia se mi obycejne opet moc nelibi, ale takhle v te verzi Quadrifoglio, to zas uz jo. Ale to je kapanek jiny level :D.

Jinak jsem vcera potkal ten novy Civic v cervene a pekne auticko to je vzhledove.
 
Jo ten Civic je pekny ale dat za nej v zakladu 470k za litrovou verzi to uz chce fakt koule...
 
No a pak je tu ještě tahle možnost ;) ... Jůlinka. Buď nechat odemknout 200k Super (pohon na zadek, Q2) na 280k, nebo vzít dražší 280k Veloce Q4.

Ve Zlíně jednu pravidelně potkávám. Na fotkách se mi moc nelíbí, ale naživo je to celkem impozantní auto. Poutá mou pozornost, protože vyčnívá z té fádní silniční šedi.
 
Tak to není tak zlé (aspoň teda v Koreji). 50 Mil Wonu je na naše cca. 1 050 000,-. Otázka je, na kolik to nahodí u nás. Ale kdyby se to drželo kolem toho mega, tak si myslím hodně dobrá cena za GTčko s 3.3 litrem.
 
Optima GT u nich stojí 32 950 000, u nás 969 980. Stinger v základu s tím samým motorem by mohl tedy stát na naše 1 188 000 a v plné výbavě s motorem 3.3 GT 1 657 000.
 
Poslední úprava:
Pohodicka, jako dvakrat Mazda 6, ehm ... prosim vas, nemate nekdo nekde v IT volnou pozici za dobre penize? :D No jako klidne vazne, zacina ve me hlodat cervik, ze bych podnikl nejakou zmenu.

No docela dost penez, uvidime ;).
 
v IT je volných pozic spousta a firmy mají problém je obsadit. Jen je tu disparita, že firmy by nejraději aby lidi pracovali zadarmo a každý by chtěl aspoň 200k měsíčně :D...
 
Pohodicka, jako dvakrat Mazda 6, ehm ... prosim vas, nemate nekdo nekde v IT volnou pozici za dobre penize? :D No jako klidne vazne, zacina ve me hlodat cervik, ze bych podnikl nejakou zmenu.

No docela dost penez, uvidime ;).
Navrhni zaměstnavateli práci na živnost za superhrubou mzdu... třeba se domluvíte :)
 
Tak 1.6 míče je dost, snad to bude nižší, ale 280k dobře vybavený Arteon není o moc levnější. Zatím IMO co se týče poměru cena/výkon/zábava vede RWD Giulia se 340 mm Brembo, samosvorem Q2 a čipem, který z ní udělá Veloce. :)
 
Ja teda osobne proti Kie nic nemam. Jen bych se chtel zbavit toho jejich loga na cumaku. Moc pismenek a neni to symetricke :D.
 
Back
Top