Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ne, pouze SW záležitost to není. Nejde to a o žádném HW modulu navíc nevím.Zdraivm,
Da sa nejakym sposobom dorobit stahovanie okien dialkovym ovladacom ?
Na starej M6 som to mal a v lete som tuto funkciu celkom vyuzival.
Prekvapilo ma ze to v tejto verzii nemam. Predpokladam, ze by to mala byt len SW zalezitost.
dik
já to mám vyřešeno... Webasto
o ty okna právě dost jde... O výhodách Webasta vůbec nepochybuju a v zimě si je náramně užívám (bohužel ne na Mazdě)
Co máš za auto prosímtě? Já mám GL RV 2023 kombika a na webastu mi řekli, že pro moje auto ještě není udělán základ a takže to nejde nainstalovat což mě hodně zklamalo teda. S Webastem jsem počítal.já to mám vyřešeno... Webasto
Mám to v podpisuCo máš za auto prosímtě? Já mám GL RV 2023 kombika a na webastu mi řekli, že pro moje auto ještě není udělán základ a takže to nejde nainstalovat což mě hodně zklamalo teda. S Webastem jsem počítal.